Dersizle Forumları

Full Versiyon: Jandarma Ast. soru?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar ben bu sene ÖSS'den umudu kestim.Jandarma ast. lık için acaba kaç puan taban puan isterler????? veye geçen sene kaç puandı ?????
234 puandı galiba ama tam emin değilim..
yapma yaaaa desene oraya da giremicez !.....
valla ben de geçen sene 233 puanla girememiştim düşün yani 1 puandan hakkımı kaybettim..
herşeyin hayırlısı olsun güray...
engin230 Demişki:

valla ben de geçen sene 233 puanla girememiştim düşün yani 1 puandan hakkımı kaybettim..
herşeyin hayırlısı olsun güray...

öfffff böyle kaybetmek daha kötü olmuştur!...Gene benimki 221 puanda baya bir fark war arada uzgun2uzgun2uzgun2uzgun2uzgun2uzgun
dediğim gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..yani ister 1 puan olsun ister 11 puan olsun sonuçta olmayacakmış demekki siritan
bu sene olmazsa seneye girersin ya da bir çok sınav var onlardan birini tercih edersin..(özel yetenek sınavları,polis myo gibi)
engin230 Demişki:

dediğim gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..yani ister 1 puan olsun ister 11 puan olsun sonuçta olmayacakmış demekki siritan
bu sene olmazsa seneye girersin ya da bir çok sınav var onlardan birini tercih edersin..(özel yetenek sınavları,polis myo gibi)

ah be engin arkadaşım dediğin şeylerde olmuyor;polislik için yaşım tutumuyır(19.10.1990 seneye bu girermiyim bilmiyorum!.)özel yetenek de yok (Ne resim,ne müzik var)of of of offffffffffffffffuzgun2uzgun2kizginkizginuzgunuzgunuzgun3
mezun olduğunuz okul meslek lisesi ise kesinlikle karacı astsubay veya havacı astsubay olmanızı isterim ben sağlık koşulları nedeniyle elenmiştim hayırlısı neyse o olsun şimdi yüksek okul mezunu olucam bakalım ne olucak...

taban puanlara astsubay hazırlama okullarının resmi sitelerinden ulaşabilirsin...
Referans URL