Puanların Bu sene en az 20 puan artacağını duydum: bir bilgisi olan var mı? Arkadaşlarım bana boyle dediiii.. Acaba beni keklemiş olabilirler mi diye düşünüyorum... Bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirimm
bence böyle birşey olmaz..yani inşallah olmaz..
çünkü daha kimin kaç puan aldığı belli değil..bakarsın puanlar düşük gelir..bu yüzden de artık puanlar artarmı azalır mı bilemeyiz..benim görüşüm bu..bekleyip görmek lazım..ama öyle birşey olacağını sanmıyorum..bir tv programında şimdiden puan hesaplaması yapılmamasını istediler..çünkü bu sene değişik bir puanlama olacakmış..hayırlısı olsun diyelim...
Her kafadan bir ses çıkıyo aldırmayın her şeye bu kadar yaa ben sanmıyorum aksine düşer bence puanlar...
puanlar düşer herhalde...sorular çkolaydı ama sınav psikolojisiyle ve dikkatsizlikten çoğu öğrenci yanlış yapmıştır diye düşünüyorum..Şahsen ben alanım olmasına rağmen fizik 2 den -0.5 net yapmışım...

Birkaç arkadaşım daha var böyle tanıdığım...yani yukseleceğini sanmıyorum...Ki inşallah yukselmez....
Hepimiz için hayırlısı olsun Arkadaşlar...
bence 1.bölüm puanıyla girilen yerlern puanları yükselir ama 2. bölümn puanları düşer gbi geliyor.
bence 1.bölüm puanıyla girilen yerlern puanları yükselir ama 2. bölümn puanları düşer gbi geliyor.
evet olabilir..
Puanların yükseleceğini veya düşeceğini biz değil Ünal Yarımağan'nın dahi bileceğini sanmıyorum

Şu aşamada imkansız
say-1 10 puan
say-2 5-10 puan
ea-1 10 puan
ea-2 0-5 puan
soz-1 0-5 puan
soz-2 -5 puan
yaa bu nsene tahminlere göre barajı geçen kişi sayısı fazlaymış.bencede artar.ama 3-5 puanı geçmez.20 puan ne demek yaa kıyamet kopar olurmu öyle şeyyy