arkadaşlar birde bu öss puanı hesaplanırken standart sapma olayı varmış.yani bizim rehber öğrt bana ea2 den 210 gibi bişi geliyo.stanadrt sapmalarla 5 10 puan yukarısı geliyomuş.bu konuda bilgisi olan varmı.
standart sapmalar her sene değişir yani bizim yaptığımız puan hesabı 2006 nın standart sapmalarına göre hesaplanıyo o nedenle bu seneki puanımızın da o olacığını söyleyemeyiz muhtemelen baya bi değişir...
baya bi değişir derken artar mı.ya ben artacağını düşünmüyorum.özelliklede ea ın. geçen senede sorular çok kolaydı dendi puanlar 20 puan aşağı düştü.
Artıp artmayacağını biz bilemeyiz Türkiye genelinde öğrencilerin ortalaması yüksekse o zaman puanlar artar ama bence 2.bölüm zordu o nedenle düşer diye tahmin ediyorum...
inşlah düşerde bizde bu sene gideriz.
inşallah dediğiniz gibi olur umutla bekliyoruz...
ya arkadaşlar sınav değilde şu sınav sonrası olayı varya adamı delirtiyo.herkes ea sayısaldan bahsediyo.acaba sözelden nr olur durum.sos2 den ağa takılan varmı?
Ben varım kardeş sos 2 im berbat 18,50

benim sos2 27.50 bir tane sosyoloji bir tane de tarih sorusu toplam 2 yanlış
Helal valla kardeş sos2 genelde herkesinn berbat ama sen çok iyi yapmışsın inş kazanırsın istediğin yeri darısı başımıza