Dersizle Forumları

Full Versiyon: Askerlik ve Açıköğretim Hakkında Soru
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar nereye açacağıma karar veremedim, burayı uygun gördüm.
Ben 1988'liyim. 88'lilerin askerlikleri ne zaman geliyor. Mesela bu sene de üniversiteyi kazanamazsam seneye 2008 ÖSS'ye giremeden askere mi gideceğim? Tecil ettirmek için illa ki açıköğretime kayıt olmak gerekiyor mu?
Eğer açıköğretime kayıt olursak 2008 ÖSS'de bana ne gibi zararı olur ya da zararı olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
5 sene erteletebiliyosunuz tabi bunu askerlik şubenize gidip gerçekleştirmeniz gerekiyo...
hayır lise diplomasını götürüp 3 sene tecil ettirebilirsin. Ben geç gitmek istiyoorum diyorsan bırak boş ver seni yakalarlarsa o zaman tecil ettirirsin keşke 1 kaç sene sonra tecil ettirseydimgulen
seni yakalayana kadar nereye gideceğinde belli olur sonra hemen gidersin benim arkadaşım ertelettim sanıyodu bir de bakıyo askere gideceği yer bile belli olmuş ve hemen askere aldıar yer belli olduğu zaman bişe de yapamıyosun ama askerlik şubesine git senden bir kaç evrak falan isticekler onları verirsin erteletirsin ben 5 sene biliyorum
Şimdi anladığım kadarıyla 3 ile 5 yıl arasında, herhangi bir sebebim olmadan askerliği tecil ettirebiliyorum. Bunun için Açıköğretime yazılmam gerekmiyor.
Referans URL