ARKADAŞLAR BÜYÜK SINAV ÖNCESİ NELER HİSSEDİYORSUNUZ. DÜŞÜNCELERİNİZ NELER HEDEFLERİNİZ. BURDA PAYLAŞABİLİRSİNİZ.
LÜTFEN SAYGILI VE GEYİK MUHABBETİNE ÇEVİRMEDEN
sanki herseyi unutmuş gibiyim
tüm formülleri edebiyattaki yazarları allahalallaahh napacaz bilmem
umarım herkes hakettiği sonucu alır
şu bir kaç gün içinde bence hiç sınav ile ilgili hiçbirşey düşünmeyin. belirli bir birikiminiz varsa sizin için yeterli olacaktır. yoksa kafayı yeme pozisyonuna gelebiliyorsunuz.kafanızı rahat tutun. rahatlatıcı müzikler dinleyin. bu sınaw hiçbir şeyin sonu değil. sonuçta hayat sınawımız hala dewam ediyor. bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. herkesin istediği olur inşallah.
ya ben çokk korkuyorum düşündükçe kalbim atış hıznın artığını hissediyorumm

arkadaşlar bence artık son çalışmalarınızı yapsanız ii olur çünkü sınava 2 gün kala yapılan çalışmalar sadece silzerin aklını karıştırır ondan artık şu son iki günü ii geçirmeye eğlenmeye bakın
ya aslında ben heyecanlı değildim ama bu ösym başkanını açıklamasından sonra sitrese girdim.....sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim ...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
arkadaşlar umarım hepiniz mutlu şekilde noktalarsınız bu çalışmanızı herkese başarılar....

.herşey gönlünüzce olsun
valla diyecek hiç bir şey bulamıyorum. bir şey bilip bilmediğimden bile emin değilim şu an tek temennim hak ettiysem olacak.
HERKESE BAŞARILAR DİLERİM.
Valla bugüne kadar bende stres falan yoktu noldu şimdi bilmiyorum...Aklıma geldikçe heyecanıyorum...Bide ösym açıklama yapmış sınav zor diye iyice strese girdim...Ne deyim arkadaşlaR Sonumuz hayrola...