16-06-2006, 11:12 AM
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel okullar dışındaki, Lise 1 ve Lise 2. sınıfta okuyan öğrenciler arasından en başarılı 5500 öğrenci belirlendi. Hepsine büyük hediye var...
Türk Telekom lise 1 ve lise 2'nci sınıflardaki en başarılı 5 bin 500 öğrenciye karne hediyesi BİLGİSAYAR veriyor. Milli Eğitim 'hediye alacak öğrenciler' listesini bugün Telekom'a verdi.
'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamındaki müjdeyi dün Çanakkale İl Telekom Müdürü Erhan Kaya verdi.
Kaya, öğrencilerde, bilgisayar ve internet kullanma alışkanlığını geliştirmek için ülke genelinde 2005-2006 eğitim ve öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel okullar dışındaki liselerin, lise 1 ve lise 2'nci sınıfları arasında en başarılı olan 5 bin 500 öğrenciye karne hediyesi verileceğini söyledi.
Hediye verilecek öğrencilerin listesinin Milli Eğitim Bakanlığı'nca bugün Türk Telekom Genel Müdürlüğü'ne bildirileceğini belirten Kaya, ülke genelinde 19 Haziran'da karne hediyesi sertifika töreni yapılacağını belirtti.
Kaya, "Karne hediyesi kazanan öğrencilerin ödülleri, 1 Temmuz'dan itibaren verilmeye başlanacak. İl Telekom Müdürlüğü görevlileri, öğrencilerin bilgisayarlarını kurarak, ADSL hizmetini de servise verecek. Bu hizmetten Çanakkale'de başarılı 70 öğrenci yararlanacak" dedi.