Dersizle Forumları

Full Versiyon: ÖSS 2007 PUANLARINIZ VE YORUMLARINIZ
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

ÖSS 2007 YORUMLARINIZI, DUYGULARINIZI BU BAŞLIK ALTINDA BELİRTİNİZ.

HERKESİN UMDUĞU PUANLARI,HATTA FAZLASINI ALMASI DİLEĞİYLE. BOL ŞANSLAR.

www.osym.gov.tr

Öss 2007 gerçekten çok kolaydı.Bence öyleydi.Okulumda ve dershanemde hep çok çalışkan bir öğrenciydim.Sözel öğrencisiydim.Okul puanım 76 geldi.Öss den ise sözel 2 den 227 puan aldım.Ama istediğim yere giremedim.9 eylül edebiyat istiyordum.Tutturamadım.Öss yi kazanacağıma çok inanmıştım.Çevremdekiler çok şımarttı.Çok gaza geldim.Ama sınavda en basit soruları yanlış yaptım.Giren arkadaşlar bilirler eskimo sorusumu ne vardı onu bile...Daha iyisini yapabilirdim ama olmadı.Ek kontenjandan tercih yapacaktım kontenjan dolmuş.Bir sene daha hazırlanacağım artık.Kendim ettim kendim buldum.Dilerim benim gibi yapmak üzere olanlar ders çıkarırlar... uzgun3
öss puanım say-1 225 okul puanım 95 ortalama tahmin ettiğim puanı aldım fakat yerleşemedim ek yerleştirmeleri bekliyoru bende bir çok insanında beklediği gibi
ezega4 Demişki:

Öss 2007 gerçekten çok kolaydı.Bence öyleydi.Okulumda ve dershanemde hep çok çalışkan bir öğrenciydim.Sözel öğrencisiydim.Okul puanım 76 geldi.Öss den ise sözel 2 den 227 puan aldım.Ama istediğim yere giremedim.9 eylül edebiyat istiyordum.Tutturamadım.Öss yi kazanacağıma çok inanmıştım.Çevremdekiler çok şımarttı.Çok gaza geldim.Ama sınavda en basit soruları yanlış yaptım.Giren arkadaşlar bilirler eskimo sorusumu ne vardı onu bile...Daha iyisini yapabilirdim ama olmadı.Ek kontenjandan tercih yapacaktım kontenjan dolmuş.Bir sene daha hazırlanacağım artık.Kendim ettim kendim buldum.Dilerim benim gibi yapmak üzere olanlar ders çıkarırlar... uzgun3
arkadaşım benim 3. senem bende 2. bölümde 300.549 almıştım.gazetecilik yazdım ama gelemdi.istedğim bölümdü.bana en çok koyan dersaned çalışmayana admların benden 3 puan fazla alıp(yanlış yaptığım soruları doğru yapmışlar)gzetecilik bölümüne yerleşmiş olmaları.bu sne başarı sırası denilen olay hepimizi berbat etti.açıkçası.
bende sözel öğrencisiyim benim okul puanım 72 sanavdan aldığım puan öss-söz2 233 toplam 306 ediyor, bende hiç bir yere yerleşemedim ama benim yerleşememmim nedeni ösym nin saçma sapan sistemidir. neymiş mesela ben 306 aldım bir başkası 304 aldı ikimizde aynı üni. aynı bölümleri tercih ediyoz ama o tercih listesine o üni. bende bir sıra önce yazıyor ve sonuç o yerleşiyor ben açıkta böle saçmalıkmı olur kardeşim ya kimin puanı yüksekse sen onu yerleştiriceksin nasıl alıcam ben şimdi bidaha böle gzl bi puanı millet 302 lerle tarih bölümlerine yerleşiyo biz 306yla açıkta gelde kahrolma...
bu sene çok daha fazla bir puan alabilirsiniz.lütfen böyle karamsar olmayın.sistemimizin mantıklı olduğunu kimse iddia etmiyor.gerçekten üniversiteye yerleşmek hiç te kolay değil.ben üçüncü girişimde bu sene kazandım.hiç bir zaman yılmadım.siz 2008 öss de 306 değilde 330 bile alabilirsiniz.sadece test çözmekten bıkmayın. bu yeterli olacaktır.
bordo bereli Demişki:

bende sözel öğrencisiyim benim okul puanım 72 sanavdan aldığım puan öss-söz2 233 toplam 306 ediyor, bende hiç bir yere yerleşemedim ama benim yerleşememmim nedeni ösym nin saçma sapan sistemidir. neymiş mesela ben 306 aldım bir başkası 304 aldı ikimizde aynı üni. aynı bölümleri tercih ediyoz ama o tercih listesine o üni. bende bir sıra önce yazıyor ve sonuç o yerleşiyor ben açıkta böle saçmalıkmı olur kardeşim ya kimin puanı yüksekse sen onu yerleştiriceksin nasıl alıcam ben şimdi bidaha böle gzl bi puanı millet 302 lerle tarih bölümlerine yerleşiyo biz 306yla açıkta gelde kahrolma...

dediğin doğru ama bu sene 320 ile giremediğimiz bir bölüm seneye 340 puanla karşımıza çıkığında ne yapacağız.Bizim puanları yükseltmemizle ösym nin puanları doğru orantılı gulen (öyle miydi do to gulen )
Referans URL