Dersizle Forumları

Full Versiyon: Ekran Kartı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
mrsahin
Kilitli Konu!!

Soru sormak için yeni konu açınız.
Ekran kart alırken nelere dikkat etmeliyiz?
mrsahin
kimimurat Demişki:

Ekran kart alırken nelere dikkat etmeliyiz?

ekran kartı alırken çözünürlük ayarlarına, çekirdek hızına, bellek hızına, kullanmış olduğu ram tipine, tabi bunlarla birlikte fiyatada bakmak önemli
önerebiliceğim uygun ekran kartı geforce 6600 gt ekran kartı.
özellik ve fiyat olarak uygun.
tabi ati ninde chipsetli ekran kartlarıda performans olarak tatmin edici
ati x800 lerde güsel kart
Pascal prıgramlama dilinde bir program yazmam gerekiyordu ama bir yerinde takıldım eğer yardımcı olursanız soruyu yazayım.
anakart: asustek p560-1 um 915
işlemci: intel p4 630 3,0 ghz. 2 mb
harddisk: 160 gb.
ekran kartı: 64 mb vga
ses kartı:o/b
windows xp
bu benim bilgisayarımın özellikleri ama bu makina bana yetmiyor. makinemi yükseltebilirmiyim. eğer olusa ne yapmam lazım. yardımcı olursanız sevinirim.
Gülşenn Demişki:

Pascal prıgramlama dilinde bir program yazmam gerekiyordu ama bir yerinde takıldım eğer yardımcı olursanız soruyu yazayım.

Siz sorunuzu sorun elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız. Biz yardımcı olamasakta bilen bir arkadaşımız size yardımcı olur.
Bilgisayarının Özellikleri genel olarak iyi. Ram den bahsetmemişsin, sorunun ramin düşüklüğünden olabilir. Birde oyunlarda sorun yaşayabilirsin çünkü ekran kartın çok düşük. Bence ram ini 1024'e yükseltir, ekran kartını da 256Mb lık bir ekran kartı ile değiştirirsen. Hiçbir sorun yaşamazsın.
''35 kişilik bir sınıfta öğrencilerin adlarını,soyadları ve notları(vize notunu ve final notunu) klavyeden alan, ekrana öğrencilerin geçip kaldığını(geçme notu=50) ve sınıf ortalamasını (sınıf ortalaması tüm öğrencilerin notu girildikten sonra hesaplanacaktır) yazan programı oluşturunuz.''
ben burada adları,soyadları,notlarını Ve ekrana geçip kaldığını yazdırdım ama ortalamasını tanımlayıp yazdıramadım ortalamaya nasıl bir değer verebilirim?Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
ramim 512
mrsahin
bayanserseri Demişki:

ramim 512

ram 1 gb olursa daha ii performans alırsın. çünkü windowsta yaptığın her işlem ramda tutularak yapılıyor basitçe. genel olarak bilgisayarının özellikleri ii.
tabi ekran kartınıda 256 mb 200$ civarında bir ekran kartı alırsan ii olur
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL