HERKESE GEÇMİÇ OLSUN ARKADAŞLAR?
SINAVINIZ NASIL GEÇTİ?
NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
HEDEFLERİNİZ NELER?
BEKLEDİĞİNİZ GİBİ BİR SINAVMIYDI?
GÖRÜŞLERİNİZİ LÜTFEN BURADA PAYLAŞALIM
Teşşekür ederiz inşallah bir yeri kazanırız bütün arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
Oley ha ha Oley Oley aaaa....Oley ha ha Oley Oley aaaa...Oley ha ha Oley Oley aaaa...Oley Oley Oley Oley Oley aaaaaa...........
İşte bu Allaha Şükür sınavım çok iyi geçti...
Ve dediğim gibi sevincimide burda paylaşıyorum...
OLEYYYYY....

hadi geçmiş olsun kardeşlerim butun yıl çalıştınız 2 küsür saat için okadar ugraştınız umarım emeklerinize değecek kadar iyi bir sınav geçmiştir.Hepinize geçmiş olsun. hepiniz için hayırlısı olur inşallah.Artık kalemleri kırma,tatile çıkma zamanı.Ama unutmayın kotu sonuç dunyanın sonu değil moralleri bozmak yok.(BEN HARİÇ--->>benim yarın delphi bütünleme sınavı var geçemezsem benim için o an bittiğim andır)
benim iyi geçmedi valla herkese iyi günler

efet rüzgar gibi geldi gectı sımdıde saat 16 yı beklıommmm
Arkadaşlar sınav bir son değil bir başlangıçtır bunu unForum Kurallarını Okuyalım !!!alım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
mat-1 kolaydı sözeli biraz kazık sormuşlardı..ama fena geçmedi hele bir sorular çözülsün..tşkler.
boşverin iyi yada kötü gçti artık,sıkıntının bir kısmı bitti ya önemli olan bu,walla ben taa 2008de gircem sınawa ama şimdiden sizin kadar merak ediyorum durumları
valla ne diyim yük kalktı üstümden ama fazla umutlu değilim

2. bölümden bitek determinat sorusunun kolay olduğunu düşünyorum

neyse saolun var olun seneye yine siznleyim

sanrım......
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8