dökümana göre alkış tutulur böylesine dandik bir dökümana alkış tutmam sadece emeğe saygı duyarım ama zaten adam olamayana insanlık değeri vermekte hata kabul et işte bokkkkkkkkk gibi döküman hiç işe yaramaz boşa tutmussun üniversite dökümanıymıs

ayrıca kişilei yaşlarına göre değerlendirme kişilerin hayatları hakında bir bigin yoksa hiç yorum yapmayacaksın demek oluyor bu
ayrıca ben senin gibi pc mühendisi de değilim düşün seninle benim aramdaki farkı sen ünt de olduğuna rağmen bişeyden haverin yok
delph c++ C# vede VB hakkında yiyorsa bir konu seç onun üzerine program yazalım sen seç konuyu ama senin gibi aacemilerin işi olmasın proff.... bir konu seç işi gücü bırakıp sırf seni gö..... etmek için yapmayan enadi ser....iz ayrıca sende yapacaksın aynı programı aynı anda koyacaz bakalım ozaman kim kimi gö... ediyor
bak kardeşim biri bana laf söyleyince çok ağır konusurum durduk yere kimseye laf söyleme
ama yok ben ilaada gö.... olmak istiyorum dersen hodri meydan yiğenim
ben ne pc mühendisleri biliyorum sade bir hödükler çoğu ben kimse gibi lafı oraya koyup sonrada ardından kaçan kiişlerden değilimdir biri bana laf mı söyledi hemen onu o dediği lafı .... anlarsın eğer yiyorsa gel profesyonel şekilde bir konu seçeceksin ikimizde nekadar sürerse artık onu yapıp burda yayınlayacaz yerse
ayrıca birde bir daha beni aşağılar gibi konuşma böyle insanlardan hiç hazetmem ya efendice özr dileriz ikimizde veya
gene ikimizde özr dileyip bu programı yaparız
yada senin o aşğılayıcı tavırların devam ederse inan seninde benim de istemedğimiz boyutlara çıkar bu neyse sen bilirsin seç yanlış anlama benim huyum budur 18 yaşımda olmam benim gerize kalı olmam anlamına gelmiyor ben evine sonradan pc geçip kendini kaybeden kişilerden değilim hiç kimse gibi öle oyun oynamam 6 yaşından 18 yaşıma kadar sadeec pc ye merak saldım teknik olarak saolsun babamda programcıydı o yardım etti 14 yaşıma kadar 14 den sonrada ben kendimi idare ettim bir daha lütfen ama lütfen benim le ole konuşmayın forum huzrunu kaçırmayalım güzel kardeşim hiç kimse beni aşalayamaz lütfen dikkate al beni sen benden özr dile bende senden özr dileyim

fazla uzattım ama ben huzursuzluğu sevmem kimseye çatmam kendi halimde biriyimdir öle sık sık da cevap yazmam ama biri bana laf atarsa iyi olmaz bunu düşün