öncelikle site yetkililerinden özür dilerim lütfen beni affetsinler ama nereye yazcamı bilemedim nolur beni affedin ben bu yıl sınava ilk defa girdim ama bu yıl giremem sanırım neyse benim isteğim ise öss sınavına birden fazla girmiş olanlarla iletişim kurmak çünkü seneye kalırsam daha kötü olucak diyorum ama böyle giderse başka seçenekte yok lütfen sınava bikaç kez girmiş iseniz yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
sitedeki yetkililerden tekrar özür diliyorum
Arkadaşım ne hakkında yardım istediğini anlayamadım...
Eğer ÖSS ye birden çok kez girmiş birilerini arıyorsan bu sitede bende dahil olmak üzere birçok kişi var.(Benim bu sene 3. girişimdi.)
Sorunun neyse yazarsan sana elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..
evet ya ben de aynı zargans gibi 3. girdim bu sene kardeş.. ama tam olarak ben de anlayamadım sorununu

.. yardımcı olmak isterdim sana..
ya benimde 2.ci giriişim ama eger puanınla bi yere tutturuyorsan sakın 2.ciyekalma deriim su anda bnm halim cok kötü beklemek çok iğrenc bişi
Arkadaşım sanırım ne yapacağını bilmiyorsun ....Benim de bu yıl ikinci girişim ...Gecen sene bazı özel sepeblerden dolayı iyi hazırlanamadım ve sıanvda 350 bin lerde filandım ..hatta ikinci bölum puanım hesaplanmamıştı ..Ama bu sene aldığım puanla istediğim yere girebilirim..73 binlerdeyim..Ve bu bana yeter..
Sanırım bir sene kayıp diye düşünüyorsun ..Eğer o bir seneyi çok iyi değerlendirirsen Senin için Bir Kazanç olabilir...Heyırlısı herseyin ....VE sakın üniversite okuyacağım diye ilgin olmayan bir meslek dalına gitme..
Benimde bu sene 3. girişimdi ama istediğim yeri tutturamadım ilk seneden beri tercih yapabilirdim ama sırf ünv. okumak için değil de istediğim bölümde okumak için tercih yapmadım bu senede istediğim puana ulaşamadım herkes tercih yap diyor ama ben yapmıcam son kez seneyede şansımı değerlendircem aslında ilginç olan benim liseden arkadaşlarımda istedikleri yerleri tutturamadılar onlarda galiba seneye bir daha gircek artık kader.. Ama arkadaşlarında dediği gibi bende senin ne sormak istediğini anlamadım..sorununu yazarsan bende dahil olmak üzere bütün arkadaşlar yardımcı olmaya çalışır..
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim benim korkum seneye ya daha düşük bi puan alırsam die seneye okul olmucak(gerçi kazanmam başarı sırama göre çok zor)bu hem bi yandan ii hem de kötü sınav olmucak ödev olmucak vs. falan ama normalde böyle planlı bi insan diilim program yaparım uymam üniversite meselesine gelince gerçekten istemediğim bi yer olmasındansa bi yıl daha çalışmak en iisi ama seneye kalıpta ya çalışmazsam diorum ya sıkılırsam size de böyle olmadı mı
bide puanlarınız ne derece yükseldi aslında başarı sırası daha önemli gerçi günde kaç saat çalıştınız planlımıydınız istediğiniz yerler tutuo mu matematik netleriniz ne kadar yükseldi ikinci seneye kaldığınızda ya da üçüncü cidden elimden geleni yaptım eşşekler gibi ders çalıştım diyebildiniz mi dedinizse nasıl dediniz????bu türden şeyler bunları gidip bi rehberlik hocasıyla konuşmak saçma gelio bu olayı yaşamış insanlarla konuşmak daha mantıklı bana göre cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar
bence bu şekilde düşünmen çok normal arkadaşım.. bak sana bir şey söyleyim 3. girmiş biri olarak her sene azmin daha da artıyor dolayısıyla başarında..eğer puanın kötüyse ve seneye sınava girme imkanın varsa sakın öyle 2 yıllık falan yazayım deme hata yaparsın belki dönüşü olur ama yaş ilerliyor malesef

o yüzden daha senin için çok erken..daha ilk senen ne kadar güzel.. önünde büyük fırsatlar var..Allah yardımcın olsun kardeşim..ama söylediğim gibi kesinlikle hiç bir zaman sıkılmadım.. bilakis azmim daha da arttı.bi saatten sonra hırs oluyor insanda..netlere gelince de ilk sene girdiğimde matematikten max 10 net yapıyordum bi EA öğrencisi olarak

.. ama bu sene 22 lere kadar ulaştı.. sen iste daha da fazlasını yaparsın Allah'ın izniyle..Allah sıhhatler versin herşeyin üstesinden gelinir..bi seneyi gözünde okadar büyütme göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor merak etme.. hele sınava hazırlanıyorsan hiç bir şey anlamıyorsun .. Allah yardımcın olsun..haa bir de kimseye kulak asmayacaksın o da var.. sakın ha ailen de dahil olmak üzere çok yüklenirlerse sakın kulak asıp moralini bozma..zaman kaybı olur senin için.. sen sınava girdin ve kendini sorguya çektin.. bi karar aldın.. kimseyi ilgilendirmez o yok komşulardı yok akrabalardı .. kimseyi dinleme olur mu? .. (bu da çok önemli )..yine en doğru kararı sen vereceksin .. bu sadece nacizane fikrim..

ben de ilk yılımda dersaneye falan gittim olmadı başaramadım.2.kez girdiğimde ise dersane olayı olmayacaktı biliyordum ve ben de evde kendim çalışmaya başladım.bana yardımcı olan en büyük etken düzenli çalışmam oldu.rehberlik hocasına gittim ve bana bu konuda yardımcı oldu.şimdi maliye 2. sınıfa geçtim.ama ben gerçekten kendi isteğimle gittim.senin puanın nasıldır onu bilmiyorum ama tek söyleyeceğim şey istediğin bir bölümde okuman olur.çünkü isteksiz yapılan işlerin sonucu hüsranla bitiyor genellikle.kendine inanıyor ve güveniyorsan tekrar dene derim.ama yine de tercihini yap ama istediğin bölümler.belki gelir.tabi sen bilirsin.şimdiden allah yolunu açık etsin.
Benim de bu sene ikinci girişim..Eğer puanın kötüyse bu sene tercih yapma derim ben.Tabi yine de sen bilirsin.İnan ki 2.sene girdiğinde puanın en az +10 puan artar.(Çalışırsan tabi).Ben de bu sene iyi bir dershaneye gittim.Yardımcı oldular.Yani geçen seneden daha iyi bir sonuç geldi;ki ben geçen sene 2.bölümden barajı bile geçememiştim.Kolay gelsin.