Dersizle Forumları

Full Versiyon: güzel sanatlar fakültesi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar güzel sanatlar fakültesine girmek için neler yapılıyor?
barajı geçmen yeterli..daha sonra başvuru yaparsın istediğin bölüme..yeternek sınavı olur eğer geçersen kaydını yaptırırsın..
dostumxxtt
bende birşey sorcam bazı özel yetenek bölümleri sadece puana bakıyormuş yani yetenek sınavına gerek duymuyorlar hangi bölümler yardımcı olurmusunuz
hiç öyle bişey duymadım.
ama klavuzda grafik , tekstil, sinema,fotoğraf gibi bölümler vardı.geçen sene çok ilgiliydim demiştim bunların yetenek sınavı nasıl oluyo siritan
bildiğim kadarıyla yazayım ;
mesela ben resim bölümüne hazırlandım..tabi bu resim bölümü de kendi içinde bölümlere ayrılıyor..dekorasyon,seramik gibi olması lazım..onların da her birinin sınavları ayrıydı..ama ben resim öğretmenliğini tercih ettim..isteğe göre o bölümlerin sınavlarına da girilebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam..
bu arada önemli bir not : öss puanı çok önemli arkadaşlar..ne kadar yüksek bir puanınız varsa o kadar şanslısınız demektir..sanırım % 50 oranında önemli..yani en az yeteneğiniz kadar puanınızın da yüksek olması çok etkin..
Referans URL