Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sıralama garip değil mi ?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar geçen yıl daha düşük puanlı arkadaşlarımın sıralaması benden daha yüksekti.Bu yıl bana bir gariplik var gibi geliyor.Ya öğrenciler çok başarılı yada başka bişey duydum ne kadar doğru bilgisi olan var mı diye sorucaktım. Sıralamalara örneğin sayısalcıların sıralamasına tm dekilerin sayısal puanlarını karıştırmışlar.Tm cilerinkinede sayısalcıların bu konuda bilgisi olan var mı yada bişey duyan olursa haber verebilir mi?????soru
aslında dediğin gibi hem başarı arttı hemde ea2 bölümünde bir çok sayısal öğrenciside geldi yılın başında katsayılarla ilgili bi değişiklik olmustu ya ordan yani sayısal öğrencisi ed-sos yapmasa bile ea2 den puanı hesaplandı tıpkı bizim söz2 puanımızın hesaplandığı gibi mesala benim bi arkadaş var ea öğrencisi mat2 yi az yaptı çocuğun söz2 puanı daha yüksek gelmiş
evet malesef önceden kendi alanımızda sıralama yaparken şimdi tüm alanlarda sıralama yapılıyor..
ya bu kadar saçma şey olmas böyle bişeyin olcağı belliydi yine aynı sorunlar çıktı nie sistemi değiştirdin o zmn ve yine kontenjanlar açık kalcak sıralama garip ötesi
ya varya beynim durdu..Bu kadar saçma birsey olur mu yaa..Butun alanları birlikte sıralamışlar..yuzdelik dilim de yok ..neye göre tercih yapıcaz biz???
arkadaşlar kusura kalmayın olayı tam anlayamadım..Yani ea söz say diye bakılmaksızın en başarılı olandan en başarısız olana doğru mu sıralanmış tüm öğrenciler?=?
O zaman barajı geçen herkesin sıralamada 3 kere adı vardır dimi..
Evet arkadaşım aynen öle....puanlara göre sıralamışlar..Alanları ayırmamışlar...
teşekkür ettim..çok saol..Sayısalım..Sıralamada geri olunca biraz üzülmüştüm..Hatta umudum çok azalmıştı diyebilirim..Ama böleyse genelde söz ve ea lıkçılar sayısallara göre daha yüksek çekerler..Bu yüzden sıralamada düşündüüm kadar sayısalcı yoktur herhal..Şansım biraz daha arttı diyebilirim sanırım..
Neyse herşeyin hayırlısı..
ya ben hiç bişi anlamadım ya endüstri müh 27.00ci kişiyi en düşük puanla 290 dan alıo eee napcam ben 68.000 ci sıradayım ama puanım daha cok ben tercih yapsamda gelmicek mi bu neya anlamadım neye gör eyapcaz tercihimizi?*??
evt canım tam ortak soruna değinmişsin bizde onu çözmeye çalışıyoz...Biz tercihleri neye göre yapacağız?? Yüzdelik dilim yok..sıralamalar yuksek ...puanlar da yuksek...bir bilgi veren de yok ...yok da yok ..Ben birka gune kalmaz kafayı yerim ..uzgun2

Hepimiz için Hayırlısı Olsun arkadaşlar...
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL