Dersizle Forumları

Full Versiyon: Siz yerimde olsaydınız napardınız?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar bir konuda fikrinize danışmak istiyorum.
Benim hayalimde bilgisayar öğretmenliği vardı ama sınıf öğretmenliğine kanaat getirdik ve şuan ktü sınıf öğretmenliği 2. sınıfta okuyorum şuan 3 e geçtim.Bu seneki öss ye de girmiş bulunmaktayım.rahat rahat sınava gireyim dedm.bir amacım da yoktu sınavda.gayet de iyi geçmişti ve sonuçlar açıklandığında say1 puanım 352 geldi.335 puanlı ktü bilgisayar öğretmenliğine girme şansım yüksek.
sizce ben 2 seneyi bi kenara bırakıp bilgisayar öğretmenliğine mi geçmeliyim yoksa sonuçta ikisi de öğretmenlik deyip sınıf öğretmenliğinden devam mı etmeliyim...
sizin fikriniz????
bence eger sansın varsa sınıf örtmenliğini bitir diğeri içinde tercih yap gelirse kaydını dondur böle bi sansın varmı?varsa böle yap bence 2 diploma cok güsel ya
o senin bileceğin iş öncelikle ama sen hangisini seviyorsan ona git bence yoksa hayatında çok zorluk çekersin sen hangisini istiyorsan onu oku illa bir yeri bitiriyim deme sonra çok pişman olursun
bölümünden memnun değilsen ve bilgisay istiyorsan yaz derim ama bölümündende memnunsan 2 yılı heba etme..mervenin dediği gibi şansın varsa tercih et gelirse dondurursun 'diploma almış olursun.buna sen karar vermelisin kesinlikle oda öğretmenlik diye düşünme sınıf öğr. ile bilgisayar öğrt. çok farklı...Allah yardımcın olsun...
fikir ve önerilerniz için teşekkür ederim arkadaşlar...
O puanla kaçıncı sırada olduğunu söyleyebilir misin merak ettimde?..
24.400üncü oldum say1den 352 puanla...
bence sınfı öğretmenliğini bitir.bilgisayar öğretmenliğinde pek iş olanağı yok.çok az kadro alıyor kamu..
bencede okumussun 2 yıl ne kalmıs surda sınıf ogretmenlıgı bılg ogretmenlıgınden daha ıyı bence
valla arkadaşlar sınıf öğretmenliğine yeni atanmış akrabam var onla da görüştüm o da çok damardan giriyosiritan2 sene için 30 senelik öğretmenlik hayatını heba etme diyo...dağın başında karda çamurda birleştirilmiş sınıfta sabahtan akşama kadar hem müdür hem müdür yardımcısı hem hademe hem de öğretmen olacan...ee böyle diyince....bizim 2 senelik yelkenler hemen iniyosiritan
hayırlısı olsun...tercihimi yapacam...
Allah pişmanlık vermez inşallah...
Allah herkesin gönlüne göre versin....
Sayfalar: 1 2
Referans URL