Dersizle Forumları

Full Versiyon: YanLış Olan ne ?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bizim Gibi GençLere Nur Nimet Bi Sitenin Günü 15-20 Online Üyeyle Geçirmesi Cok Canımı Sıkıyor.İnşallah Dersizle.Com Hakettiği İlgiyi En Yakın Zamanda Görür.Size Seneye de İhtiyacı Olan Biri Olarak Bunu Çok İstiyorum.BaşarıLArınızın Devamını diliyorum.
Bu güzel dileklerin için teşekkür ederiz.

Saçma sapan forum sitelerinde 200-300 kişinin online olupta bu kadar yararlı bir sitede az kişinin olması can sıkıcı.Ama olsun bakalım herşey zamanla daha iyi olacak inşallah videolar çoğaldıkça istenilen mevkiiye ulaşıcaz.Tabi bu biraz sizinlede alakalı siz siteyi heryerde tanıtırsanız daha büyük hale geliriz değil mi?Anlayışınız için teşekkürler..
bence sitenin online üyesi o kadar fazlaki ama video izleyenler online sayılmadığı için bence sayı az gözüküyor buda önemli bir faktör videoyu izleyen foruma girmiyor nasıl olsa ben işimi hallettim diyerek çıkıyor!!!
Yanlış olan şu ;

* Sitemizde 365 gün eğlence yok
* Motorlu araçalar bölümü yok
* +18 bölümü yok
* Program, crack, serial paylaşımı yok
* Düşük seviyeli geyik muhabbetler yok
* Düşük seviyeli geyik muhabbet yapan yok siritan

İnsanlar ne yapsın böyle bir sitede ?

------------------

@kaan alkılınç dediği gibi online ziyaretçi çok ama, forum bölümünde gördüğümüz kısım az. Ayrıca forum ve video bölümünde "İşimi gördüm, gerisi beni alakadar etmez" diyen arkadaşlar çok olduğu için böyle bir durum var maalesef.

Biz elimizden geldiği kadar güzel bir ortam sunmaya çalışıyoruz. Yoksa diğer siteler gibi yüzlerce üye online yapmak çok kolay. O zamanda diğerlerinden bir farkımız kalmaz, internet çöplüğünde kaybolur gideriz. Saygılar...
fatihgk Demişki:

Yanlış olan şu ;

* Sitemizde 365 gün eğlence yok
* Motorlu araçalar bölümü yok
* +18 bölümü yok
* Program, crack, serial paylaşımı yok
* Düşük seviyeli geyik muhabbetler yok
* Düşük seviyeli geyik muhabbet yapan yok siritan

İnsanlar ne yapsın böyle bir sitede ?

ne yani bi sitede online sayısının fazla olması için illa senin bahsettiğin konuların mı olması lazım. bence çok yanılıyosun. +18, motorlu araç, düşük seviyeli geyik muhabbeti olan siteler emin ol tutulmuyo.

forumda bana göre çok az konu var. tamam ders anlamında iyi ama yazın falan yapacak bişi yok. bence çok konu olması lazım yani herkeze hitap etmesi lazım forumun. yazın sadece dersizle kafe die bölümde geçiyo zaten orada hiç bişi yok. bütün büyük forumlara bakın herkeze hitap eden konular var. hem geyikte yapılmıyo bu forumda bana göre çok eksiği var. mesela bana göre bi pc oyun bölümü olması lazım. yeme içme, sağlıklı yaşam, müzik, sinema dicem var ama filmler hakkında çok açıklayıcı şeyler yok. şimdilik aklıma gelenler sadece bunlar.
pc oyun derken ok tanıtım falan yapılır ama crack ve serial olayı bozar işi hem yasak!!! ve bu sitenin itibarına bana göre ters öğrencileri büyük bir sınava hazırlayan bir sitenin illegal işlere girmesi çok kötü bişey zaten forumun kurallarınada aykırı bir durum ama dediğim gibi tanıtım olayı yapılırsa fena sayılmaz ama son söz tabii ki ADMİN'lerin...(bide ucundan hile koyarsak gulengulen)
kaan alkılınç Demişki:

pc oyun derken ok tanıtım falan yapılır ama crack ve serial olayı bozar işi hem yasak!!! ve bu sitenin itibarına bana göre ters öğrencileri büyük bir sınava hazırlayan bir sitenin illegal işlere girmesi çok kötü bişey zaten forumun kurallarınada aykırı bir durum ama dediğim gibi tanıtım olayı yapılırsa fena sayılmaz ama son söz tabii ki ADMİN'lerin...(bide ucundan hile koyarsak gulengulen)

ben serial crak hile ile ilgili bişi mi dedim. sadece oyunlar için bi bölüm açılıp dünyaca ünlü oyunlar alt konu yapılıp mesela wow, cs falan orada oyunlar hakkında yorumlar, tartışmalar, bilmeyen şeyler sorulma türünde şeyler olması lazım. lütfen yorum yaparken daha dikkatli okuyun yapılan yorumları.
yaw ben senin msj için yazmadım ki Fatih admin crack serial bölümü falan yok demiş onun için yazdım onu...
kaan alkılınç Demişki:

yaw ben senin msj için yazmadım ki Fatih admin crack serial bölümü falan yok demiş onun için yazdım onu...

ha tamam o zaman kusura bakma uzgun3
nofx demişsin ki crack serial geyik vs gibi forumlar çok tutulmuo ben sana bi site  ismi verimde tutulup tutulmuyomu görürsün...
Sayfalar: 1 2
Referans URL