Dersizle Forumları

Full Versiyon: Yurt dışı eğitim
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
mcuur Demişki:

Sana bu konuda yardımcı olabilirim..Bende 2-3 aydır çok ciddi şekilde araştırmalar yapıyorum...Ukrayna , moldova, azerbaycan , almanya hakkında soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim...

peki hocam ben eml mezunuyum bana yardımcı olabilirmisin azerbeycanda hangi üniversitelere hangi puanlarla girebilirim ve istediğim bölüme kayıt yaptırabilirmiyim ?
co-pilot Demişki:

mcuur Demişki:

Sana bu konuda yardımcı olabilirim..Bende 2-3 aydır çok ciddi şekilde araştırmalar yapıyorum...Ukrayna , moldova, azerbaycan , almanya hakkında soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim...

peki hocam ben eml mezunuyum bana yardımcı olabilirmisin azerbeycanda hangi üniversitelere hangi puanlarla girebilirim ve istediğim bölüme kayıt yaptırabilirmiyim ?

Azerbaycan'da bolumune uygun olan lisans eğitimi alıyorsun diye biliyorum.. Mesela Tm ' ciysen işletme okuyorsun..
Ama Bulgaristan veUkrayna'da barajı geçmen denklik için yetiyor..Azerbaycanda okuyan arkadaşım var düşmanınızı bile göndermeyin diyor.. tabi sen bilirisin ama bende tavsiye etmem ..Bende eğer yerleşemezsem Kiev'e gidicem okumaya ama inş. yerleşirim Türkiye gibisi yok gozkirp
mcuur Demişki:

co-pilot Demişki:

mcuur Demişki:

Azerbaycan'da bolumune uygun olan lisans eğitimi alıyorsun diye biliyorum.. Mesela Tm ' ciysen işletme okuyorsun..
Ama Bulgaristan veUkrayna'da barajı geçmen denklik için yetiyor..Azerbaycanda okuyan arkadaşım var düşmanınızı bile göndermeyin diyor.. tabi sen bilirisin ama bende tavsiye etmem ..Bende  eğer yerleşemezsem Kiev'e gidicem okumaya ama inş. yerleşirim Türkiye gibisi yok gozkirp

bende heralde açıköğretim yazıcam neyse bilgiler için teşekkür ederim...
rica ederim...Ama sakın son çareniz olsada gitmeyin .. özellikle kızların kesinlikle gitmemesi gerekiyor.....
mcuur Demişki:

rica ederim...Ama sakın son çareniz olsada gitmeyin .. özellikle kızların kesinlikle gitmemesi gerekiyor.....

bu fikrin sadece azerbeycan için geçerli olsa gerek.
ben kazakistanı düşünüyorum ama bilmiyorum orası için pek iyi şeyler duymuyorum acaba orası hakkında bilgisi olan varmı?
evet var.. sana istersen bilgi verebilrim....
kızlar için neden kesınlıkle hayır? bende kıbrıs yada bulgarıstan dusunuyorum ama ordan aldıgım dıplomayla turkıye iş olanaklarım nasıl olur yurt dısında egıtım nedır ne saglar pek fıkrım yok karambole olacak sanırımuzgun3 tabı olursa
princess Demişki:

kızlar için neden kesınlıkle hayır? bende kıbrıs yada bulgarıstan dusunuyorum ama ordan aldıgım dıplomayla turkıye iş olanaklarım nasıl olur yurt dısında egıtım nedır ne saglar pek fıkrım yok karambole olacak sanırımuzgun3 tabı olursa

Eğer bulgaristandan diploma alırsan aldığın diplomanın AB ülkeleri içindede denklil sağlar ama kıbrısta okursan sadece türkiye de denkliğin olur ve tabi Bulgaristandada okuyup denklik alabilmem için ÖSYM^'nin denkliq verrdiği Ünilerde okumamn lazım ve 185 barajını geçipte gitmen lazın ...
Ben bu sene Bakü ve Lefkoşa diye düşünüyordum. Biraz araştırdım ve "bildiğim en uzun yol bilmediğim en kısa yoldan daha iyidir" düşüncesiyle yurtdışı fikrinden vazgeçtim.
FurkanDilben Demişki:

Ben bu sene Bakü ve Lefkoşa diye düşünüyordum. Biraz araştırdım ve "bildiğim en uzun yol bilmediğim en kısa yoldan daha iyidir" düşüncesiyle yurtdışı fikrinden vazgeçtim.

aynen furkan'a katılıyorum Cennet gibi ülkemeiz varken yurt dışına hiç genenq yoqsiritan
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL