Arkadaşlar ben yurt dışında eğitim görmek istiyorum ilk olarak azerbeycan veya kıbrıs düşünüyorum ama bu işler nasıl oluyor veya neye göre alınıyor tam olarak bilmiyorum ve bir de diploma denklik sorunu falan oluyomuş bunları tam olarak öğrenmek istiyorum aranızda bu konularda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
ben meslek lisesi mezunuyum elektronik bölümü istediğim bölüme gidebilirmiyim veya hangi bölümlere gidebilirim şartlar nedir bunlar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım şimdidden teşekkürler...
klavuzda üniversitelerin özel koşul ve açıklamalrı diye bir kısmı var orda yurt dışındaki üniversitelerin adresleri veya bilgi edinebilmen için gerekli telefon numaraları oluyor ama ne derece yardımcı olur sana bilmiyorum valla bende düşünmüyo değilim yurt dışında okumayı hayırlısı olsun

oguz bildiğim kadarıyla paralı yani buradaki vakıf ünv leri gibi bnm gecen sene arkadasım orada tıp fakültesine girdi bazı ünvlerin varmıs denklikleri ama bazılarınında yokmus eger orada kalıp orda meslegimi sürdürürüm dersen bence git hemde istediğin her bölüme girersin ama daha fazla arastırmak gerekir bunlar bnm duyduklarım
oralar paralı ama burdaki gibi dfeğil orda senelik 2000-3000 dolar arası ama denklik alınca burdada çalışamıyormuyuz?
denklik alınca herşeyi yapabilirsin arkadaşım...
ya 2000 -3000 senelik pek bişe değil ya çünkü burda 15,000 den başlıyo acaba azerbeycan da istediğim bölüme gidebilirmiyim ???
dediğim gibi sen klavuzu al bir incele. ben geçen senekine baktım şimdi azerbeycanda birçok bölüm var denklik belgesi olanlarda var ama azerbeycandaki puanlar burdakilerden çokta düşük değil yani kırgizistan , kazakistan falan çok daha mantıklı bence bir bak derim...

bide ukraynayı deneyebilirsin..
Bak o da mantıklı...
Hem okul ucuz hemde hayat..
Benim arkadaşım orda olduğundan bilyorum yaşam orda türkiyeye göre daha ucuzmuş
bide ukraynayı deneyebilirsin..
Bak o da mantıklı...
Hem okul ucuz hemde hayat..
Benim arkadaşım orda olduğundan bilyorum yaşam orda türkiyeye göre daha ucuzmuş
peki hocam arkadaşın nasıl geçti neler yaptı bilgilendirebilirmisin?
Sana bu konuda yardımcı olabilirim..Bende 2-3 aydır çok ciddi şekilde araştırmalar yapıyorum...Ukrayna , moldova, azerbaycan , almanya hakkında soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim...