Arkadaşlar eğer ki bu aralar rehberlik hocanıza giderseniz şu soruyuda yöneltirseniz sevinirim ya da biliyorsanız cevap yazarsanız çok sevab işlicekseniz cevabınız her ne olursa olsun teşekkürler .. Sorum şu :
S)Ben meslek lisesi öğrencisiyim sonuçlarda ek puan diye özel bir bölüme puanım yazılmış ama say-1 olarak hesaplanıyor puanımız +ek puan eklenerek o bölüme yazılmış.Her neyse asıl sorum şu ek puan diye ayrı bir kısım mı var yoksa ben say-1 lerin arasında mı 5700. olmuşum?Yani ek puanlıları da mı farklı sıralamaya koymuşlar?
C)Sizden

say 1 de ek puanlılarda AYRI sıradasın zaten oradada yazıyo say-1 284,286 başarı sıralaman ise 69689 say-1 ek puan kategorisinde ise aobp nun 0,24 ile çarpılmasından elde edilen puanında eklenmesi ile 352,722 puan ve başarı sıralaması 5715 yani say-1 sıran farklı ek puan sıran farklı eğer öğretmenlik okuyacaksan ek puandaki sıralamaya bakıcaksın veyahutta say-1 deki lisans programlarından tercih yapacaksan say-1 yerindeki 69689 başarı sırasına göre tercih yapacaksın...
teşekkürler eyvallah beklediğim cevap buydu.
affetmez bunu buraya artıstlık olsun dıyemı koydun puanlarını soylesen kafıydı
abooo okuldan 100 puan mı geliyo..vallaha tebrkler ne diyeyim.. ama kıskandım yani..ins. istedğin yer olur..
Senin o artislik dediğin puanla açıkta kalıyorum.Allah ' a şükür artislik hiç bir zaman yapmam sadece yaptığımla öğünürüm. Ne kadar çok zamanında sevinmişsem de 1 yıl daha okucaz galiba

..
ya ben o resmi ek puan kısmını göstertmek amacıyla koymuştum

arkadaşım sen bu arkadaşa kafayımı taktın arkadaş yardım istemiş biz yardım ediyoruz sen geçmiş artislik mi yapıyosun diyosun affetmez bu resmi benim bildiğim en az 3-4 konuya koydu kimse bişey demedi konuya vereceğin cevabın yoksa mesaj yazma
arkadaşım sen bu arkadaşa kafayımı taktın arkadaş yardım istemiş biz yardım ediyoruz sen geçmiş artislik mi yapıyosun diyosun affetmez bu resmi benim bildiğim en az 3-4 konuya koydu kimse bişey demedi konuya vereceğin cevabın yoksa mesaj yazma
bak affetmez duzgunce cevap vermıs boyle araya gırıyosun cınlerımı evereste tırmandırıyorsun 2 kısı konusurken... hem buraya yazıp yazmayacagıma karar verecek sen degılsın akıllı ol.cıkıntılık yapmazsan sevınırım
"arkadaşlar bu forum içinde kullandığınız sözcüklere dikkat edin" bunu bir uyarı olarak kabul edebilirsiniz... konuyu uzatmayalım kısacası başka cvp yazılmasın...
bu sitede seviyesizlik yapılmasına göz yumulmaz.. lütfen dikkatli olalım...