Dersizle Forumları

Full Versiyon: BAŞARI SIRASI...!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar EA1 de başarı sıram 165 bin,EA2 de 100 bin.bugün tam 3 tane rehberlikçiyle birebir görüştüm.6-7 saatimi aldı ama değdi.hiçbiri puanıma bakmadı neredeyse sadece başarı sırama baktılar.şimdi başarı sıraları neden bu kadar yüksek.çünkü bildiğiniz gibi sayısallarında EA puanı hesaplanıyor.ama şurda herkesin yanıldığı bir nokta var.sakın başarı sırası tam tutmuyor diye bazı yerleri yazmamazlık yapmayın.bu sıralama ancak ne zaman tam olarak gerçek olur:bütün sayısalcılar EA bölümünde tercih yaparsa.bu da imkansız.mesela ben EA2 den bi yeri tercih edeceğimde (başarı sıram 100 bin)ben sınırı 70 bin tutuyorum.yani 70 bin den aşağıları tercih etmicem.
EA1 de (başarı sıram 165 bin) ben sınırı 130 bin tutuyorum.tabi hocalarımın ortak kararı bu.ama dediklerine göre yinede hiçbirşey kesin değil.mesela benim EA1 310 ama 299 luk bazı yerleri başarı sıramdan dolayı yazamıyorum.şunu tekrar söylüyorum.başarı sıranızı dikkate alırken sakın birebir dikkate almayın.çünkü kaç sayısalcının EA dan tercih yapacağı belli değil
dostumxxtt
açıklamalarına katılıyorum...benimde say 2 319 ama bizim bölümdn tercih yapacak ea sözelcilerde var benimde başarı sıram bazı yerlere yetmiyor iyisalah ölü tercih olmaz bilgileein için saol
arkadaşla bu kılavuzda da yazıyor kılavuzda belirtilen başarı sıraları GERÇEK DEĞİL sadece ve sadece ona yakın bir tahmin kılavuzun 16. sayfasını açın ve en alt paragrafı okuyun bende buraya aynen yazıyım

'''''TABLO 3B VE TABLO 4 ÜN (12) NUMARALI SÜTUNUNDA YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ 2006 YILINDAKİ EN KÜÇÜK PUANLARI;(9),(10) VE (11) NUMARALI SÜTUNLARDA İSE EN KÜÇÜK PUANA KARŞI GELEN SIRASIYLA 0,3 AOBP'Lİ, 0,8 AOBP'Lİ VE EK PUANLI BAŞARI SIRALARI YER ALMAKTADIR.(9),(10),(11) VE (12) NUMARALI SÜTUNLARDA YER ALAN EN KÜÇÜK PUAN VE BAŞARI SIRALARI 2006 ÖSS'DEKİ GERÇEK DEĞERLER DEĞİL,2006 ÖSS'DEKİ SONUÇLAR ÜZERİNDE, 2007 ÖSS'DE UYGULANACAK PUAN HESAPLAMA YÖNTEMİNE GÖRE YAPILAN BENZETİM ÇALIŞMASI İLE ELDE EDİLEN YAKLAŞIK DEĞERLERDİR.'''''
ALINTIDIR...

yani gerçekleri gösteren değerleri şuan hiç kimse bilmiyor...
dostumxxtt
sizce garip değilmi
Teşekkürler arkadaşım bilgilendirdiğin için. ...

Bence Bu sene şansı olan giricek ..Ortada mantıklı hiçbir sey yok bana göre...uzgun3

Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar...!
sweet_crazy Demişki:

Teşekkürler arkadaşım bilgilendirdiğin için. ...

Bence Bu sene şansı olan giricek ..Ortada mantıklı hiçbir sey yok bana göre...uzgun3

Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar...!

kesinlikle katılıyorum cok sacma oldu ya
yaa arkadaslar hangı yıl düzgün birsey oldu benim bu yıl üçüncü senem gecen yılda tercih yaparken bi önceki yıl sıralamada sayısalcılarda oldugu için karambole bir tercih yaptık bu yılda gecen yıll sayısalcılar pek olmadıgı için yine karambole gelecek yani her yıll bu böyle sistemi oturtmak için ugrasıyorlar ama bizede yazık yaa arada kalan biz oluyoruzz yani olan bize oluyor....uzgun2
sözelde başarı sıram 67000 kazanabilme şansım var mıdır acaba?siritan

puanım 297
arkadaşlar ben sözelciyim.başarı sıram 54 binlerde.puanım 300.gaztecilik gelir mi acaba diye düşünüyorum.çıkamadım işin içinden...bi cewap werin de tahminlerinizle kendimi buluyimgulen
sewgili serhat_18 bu dediğin sözeller için geçerli mi acaba.pek sanmıom.bu sistemde en ezik bölüm sözel oldugu için sordum.yukarda da belirttiğm gibi puanlar bunlar.we üçüncü senem.bu sene girmem lazım.artık aynı dersleri göre göre bıkkınlık geldi.denemeler iyi gidiyo.sınawda kitleniyoz...
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL