Dersizle Forumları

Full Versiyon: yardımcı oLurmusunuz ( LÜtfen
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ArkadaşlAr Benim Bi Sorum Olacaktı.Şimdi Ben Yeni Sistem Hakkında Cok Bilgisizim.Hım.. Fen BilimLeri Bölümünden MEzunum.Ve 2 Yıllık Bilgisayar Tek. Ve Prog. Bölümüne Girmek İstiyorum.Bu Bölüme Girmek İçin SayısaL-1 Puanımın 0,3 aobp ekLenmiş Halimi Yoksa 0,8 aobp ekLEnmiş Halimi Esas Alınacak.Yardımcı olan arkadaşlara Şİmdiden Cok Teşekkürler..
önce forum kurallarına sonrada başlığına bakarsan sevinirim.Yapman gerekeni tahmin edersin artık..
yuxexes Demişki:

ArkadaşlAr Benim Bi Sorum Olacaktı.Şimdi Ben Yeni Sistem Hakkında Cok Bilgisizim.Hım.. Fen BilimLeri Bölümünden MEzunum.Ve 2 Yıllık Bilgisayar Tek. Ve Prog. Bölümüne Girmek İstiyorum.Bu Bölüme Girmek İçin SayısaL-1 Puanımın 0,3 aobp ekLenmiş Halimi Yoksa 0,8 aobp ekLEnmiş Halimi Esas Alınacak.Yardımcı olan arkadaşlara Şİmdiden Cok Teşekkürler..

puanının 0,3 lü aobp eklenmiş olanı ile tercih yapacaksın..bide o bölümde öncelik meslek liselerinin sanırım..geçen sene bende o bölümü tercih ettim ama bi türlü yerleşemedim..
istediğin bölümün puanın hemen yanında koşullar war o koşulları oku.Bilgiler oradadır.
Konu kilit, uygun başlıkla konu açınız, açtığınız konuları takip ediniz.
Referans URL