ArkadaşlAr Benim Bi Sorum Olacaktı.Şimdi Ben Yeni Sistem Hakkında Cok Bilgisizim.Hım.. Fen BilimLeri Bölümünden MEzunum.Ve 2 Yıllık Bilgisayar Tek. Ve Prog. Bölümüne Girmek İstiyorum.Bu Bölüme Girmek İçin SayısaL-1 Puanımın 0,3 aobp ekLenmiş Halimi Yoksa 0,8 aobp ekLEnmiş Halimi Esas Alınacak.Yardımcı olan arkadaşlara Şİmdiden Cok Teşekkürler..
önce forum kurallarına sonrada başlığına bakarsan sevinirim.Yapman gerekeni tahmin edersin artık..
ArkadaşlAr Benim Bi Sorum Olacaktı.Şimdi Ben Yeni Sistem Hakkında Cok Bilgisizim.Hım.. Fen BilimLeri Bölümünden MEzunum.Ve 2 Yıllık Bilgisayar Tek. Ve Prog. Bölümüne Girmek İstiyorum.Bu Bölüme Girmek İçin SayısaL-1 Puanımın 0,3 aobp ekLenmiş Halimi Yoksa 0,8 aobp ekLEnmiş Halimi Esas Alınacak.Yardımcı olan arkadaşlara Şİmdiden Cok Teşekkürler..
puanının 0,3 lü aobp eklenmiş olanı ile tercih yapacaksın..bide o bölümde öncelik meslek liselerinin sanırım..geçen sene bende o bölümü tercih ettim ama bi türlü yerleşemedim..
istediğin bölümün puanın hemen yanında koşullar war o koşulları oku.Bilgiler oradadır.
Konu kilit, uygun başlıkla konu açınız, açtığınız konuları takip ediniz.