Dersizle Forumları

Full Versiyon: gazetecilik istiyorum ???
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ya arkadaşlar ben sözel bölüm öğrencisiyim.sözel 2 puanım 300.897
başarı sıram 54 binlerde.gazetecilik istyorum.istediğim bölüm puanları da 301,302 ciwarında.başarı sıram dandik oldugu için biraz sıkıntıdayım.girebilirmiyim sizce.bi tahmin yürütün de şu fakirullah ı sewindirin.şimdiden sağolun..
dostumxxtt
puana bakalırsa girebilirsinde arkadaşım mesela hangi üniversteninbölümünü düşünüyorsun en son giren başarı sırasını yaz yardımcı olayim
puanın gayet hoş ama sıralama önemli arkdaşımızın dediği gibi ama büyük bir ihtimalle girebilirsin
baby_cim
valla bu sıralama benide yaktı biraz istediğim puan var ama istediğim yer olmuyor uzgun3
herkes istediği puanı almış nerdeyse ama sıralama derdi var.
Ben senden daha gerilerdeyim, ben de gazetecilik istiyorum. Gazetecilik sırasıyla aramda çok büyük fark var; ama yine de yazacağım.
*dostumxxtt,konya selçuk istiyorum.BAŞARI sırası 50.300(İ.ö)
konya selçuk =46.600(gündüz öğrenimi)

*O da olmazsa :Gazi üniv.  -------)başarı sırası:41.500
----------------------------------------------------------------------
YALAN OLUR BİRGÜN YALAN.YAŞADIGIN AŞKIN SEVDAN.YARADANDIR BAKİ KALAN HAYAT NE GARİP.HAYAT ÇOK GARİP...
YA gerçekten ikilemde kaldım.dersane hocası ilgilenmio zaten.bildigim bi kÇ bişi söyledi yol verdi.tercihleri yap göster diyo..3. snem oldugu için bu puanı heba etmek istemiyom.BİRDE bi sorum daha var.EA bölümü ortak alanda sözel bölümden gazetecilik yazıyomuydu.yazıyosa hepten patladık..
----------------------------------------------------------------------

YALAN OLUR BİRGÜN YALAN.YAŞADIGIN AŞKIN SEVDAN YARADANDIR BAKİ KALAN HAYAT NE GARİP , HAYAT ÇOK GARİP
Referans URL