Meslek liselerinede örnek istiyoruz Prof.Dr. Ünal YARIMAĞAN’dan...Burdan sözüm ulaşır mı acaba?

Arkadaşlar size kolay gelsin benden daha zor işiniz valla.Umarım herkesin dilediği olur Azerbeycan , Kazakistan kötü yerler değildir de başlarda gurbetlik çekersiniz sonra alışırsınız hayatta herşeyin çözümü vardır yeter ki siz isteyin.
sağ ol be emre teselli gibi geldi sözlerin içim kararmış böyle destek dolu sözler güç veriyor bana

Ne demek sıralamayı duyunca tamamen çöktüm bi yattım 15-16 saat yataktan kalkmadım hem uyudum hem düşündüm ben ne yapcam ya diye.Gece vakti balkonda otururken balkonda küçük bir delik var ve örümcek ağı kaplı hep bakarım örümcek gece bizimle oturur öğlen içeri girer bizle yaşar inanmazsınız ama gerçek inanmayanlar içinde fotoğrafını çekebilirim yaklaşık 7-8 aydır orda.Sonra aklıma örümcek geldi düşündüm niye acaba sadece orda yaşamıyor diye orda dursa açlıktan ölecek yiyecek arıyor diye düşündüm ve aklıma dank etti kendi odamda durup sıkılıcağıma dışarda dolaşırım hayatımı yaşarım olmazsa bir daha denerim örümcekte av bulamazsa yarın tekrar deneyeceğinden şüphesizim.Biliyom garip ama beni örümcek gaza getirdi.
Benzetme kötü olcak ama bir şey daha söyleyim gene örümceğimle ilgili.Geçenlerde bayağı oluyor hatırlamıyorum örümcekle ilk tanıştığımız günlerde.Deliğinin yanına gittim ve ağını bozmaya çalıştım.Tam o sırada bi çıktı deliğinden parmağıma gelirken çektim elimi.Birazı bozulmuştu ağların ertesi gün tekrar düzenli şeklini almıştı.

Burda benim elimde "ösym" oluyor benzetme dediğim buydu.Mesajı almışsınızdır siz iyi geceler..
Örümceği çok merak eden yarın evde yakalarsam fotoğrafını çekcem olmadı yarın akşamda deliğindeyken çekerim bacakları zaten sarkıyor

foto için yarın öm den ulaşabilirsiniz

Arkadaşlar moralinizi bozmak istemezdim fakat durum böyleymiş.Galiba birçoğumuz yine açıkta kalacağız.Yani demek ki artık "başarılı" olanı değil "En başarılı" olanı alacaklar okullara.Yazık ki ne yazık,valla artık ne diyeceğimi bilemiyorum,iyice bunalmış durumdayım,bu benim 2. girişimdi sınava.bir üçüncü de ufukta görünüyor herhalde.Allah yardımcımız olsun.
Bir de moderatörlerden rica ediyorum bu önemli uyarıyı herkesin okuyacağı biçimde sabitlenebilir mi? Çünkü çoğu kişi bunu bilmiyor ve bilinçsizce hareket ediyor.Her kafadan bir ses çıkıyor.En sağlıklı bilgi bu.İyi
günler herkese.
öss nin de ösym nin ösys nin de yds nin de allah belasını versin.bunu bizlere tekrar tekrar yaşatmalarına hakları yok.
Kşke meslek lisesi olsaydım o kadar şikayet ediyorlar ama en azından ne olucağın belli biz şimidi tercih yapıcaz neresi tuttarsa asla istediğimiz yeri tutturamıcaz..tabi tutturanlarda var ama meslek liselerinde ek puan avantajı gibi çok önemli bir faktor var

Arkadaşlar kılavuzdaki veriler kesin değil ki niye bu kadar üzülüyorsunuz anlamadım.Sonuçta oraya yazdıkları sıralamalar tahmini yani daha bu sene yerleştirme yapılmadı ki...
Arkadaşlar kılavuzdaki veriler kesin değil ki niye bu kadar üzülüyorsunuz anlamadım.Sonuçta oraya yazdıkları sıralamalar tahmini yani daha bu sene yerleştirme yapılmadı ki...
Ewet haklısın yine işimiz karambole kaldı

Kşke meslek lisesi olsaydım o kadar şikayet ediyorlar ama en azından ne olucağın belli biz şimidi tercih yapıcaz neresi tuttarsa asla istediğimiz yeri tutturamıcaz..tabi tutturanlarda var ama meslek liselerinde ek puan avantajı gibi çok önemli bir faktor var
ek puanı her bölüme değil sadece öğretmenlik bölümlerine veriyorlar ve herkeste öğretmenlik istemediğine göre çoğu kişinin işine yaramıyor o sadece katsayıya karşı ösym tarafından yapılan göz aldatan bir uygulama...