hiçbirşey anlamadan doğru şeyler açıklanmadan nasıl trcih yapılır merak ediyorum doğrusu
evet kesinlikle herzaman meslek liselilerin aksızlıga ugradıklarını dile getiriyorlar ama asıl haksızlıga ugrayanlar düz liseliler bizleri kimse gömrmüo hepp böle arka plandamı kalacaz ya
evet kesinlikle herzaman meslek liselilerin aksızlıga ugradıklarını dile getiriyorlar ama asıl haksızlıga ugrayanlar düz liseliler bizleri kimse gömrmüo hepp böle arka plandamı kalacaz ya
ewet arkadaşım sana katılıyorum

yaa böyle birşey olamazkii.yani klavuzdaki EA bölümünde başarı sıralamaların içinde sayısal ve sözelciler yok mu?o zaman size geçen seneki sıralamalara bakmanızı öneririrm.EA lıkçılar nasıl oluyorda iki katına çıkıyor.şimdi bütün hocalarımız bu hesaplamalarla uğraşıyor
serhat, hocalarına söyle hiç boşuna uğraşmasınlar.Aynen yazıdaki gibi uygulanacak tercihler.Mesela kaçıncı sıradaysan ona en yakın sıraları baz alacaksın.
CNN Türk "Sınav Günlüğü" programı editörü sayın Burak hocamla görüştüm bugün.Tercihlerimi beraber yaptık.Benim normalde başarı sıram 134. bin fakat o, 80.binden başlattı sıralamayı.Çok acayip bir hesaplamayla buldular bu 80 bin sayısını.Valla ben de bir şey anlamadım.
off lanet olsun...napıcaz biz böyle yaa

Arkadaşlar bana sorarsanız sadece puanınızı ve istediğiniz bölümün taban puanını baz alarak tercih yapın..
Sonra başarı sıranıza göre tercihlerinizi sıralayın..
CNN Türk "Sınav Günlüğü" programı editörü sayın Burak hocamla görüştüm bugün.Tercihlerimi beraber yaptık.Benim normalde başarı sıram 134. bin fakat o, 80.binden başlattı sıralamayı.Çok acayip bir hesaplamayla buldular bu 80 bin sayısını.Valla ben de bir şey anlamadım.
evt kimono doğru yapmışlar.bırakın ünal ın açıklamalarını öyle birşey olamaz.herkes bulunduğu başarı sıralamasını baz alırsa kıyamet kopar çoğu kişi yerleşemez.ben EA2 de 100 000 deyim ama 70 binden başlıyorum tercihlere.bütün hocalarımın tavsiyesi bu
Tabiki düşükten başlanılacak arkadaşlar...ille başarı sırasından mı başlanılması lazım ...ben 73 bindeyim ama 50 binden başlamayı düşünüyorum ...
Çok pis bir oyun oynanıcak bu sene ama hadi hayırlısı..