Dersizle Forumları

Full Versiyon: Puan Düşmesi Nedir?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar bugun dershaneden bizim matcı aradı gel şu puanlarına göze gezdirelim dedi tmm dedim
ea-2 puanım 320 adam bana bu puan 309 olur dedi buna göre tercih yap dedi ben zaten 320 aldığıma üzülüyorum adam böyle diyince moral 0 oldu lütfen bi arkadaş açıklama yapsın hocamız bize bunun ösymnin açıklaması old. söyledi
ewet doğru sölemiş bu yıl yeni sistem geldiği için puanlarını düşük tutarak tercih yapacaksın..
Kimse tam olarak ne yapacağını bilmior..
Ya da seneyi bekleyip daha yüksek puan çekmek için uğraşacaksın..
Bilyorsun seneye şansın bu seneye göre biraz daha fazla olacak..
ya öyle bir şey yok ösym zaten 2006 nın puanlarını 2007 ye göre düzenleyerek verdi.Senin hocan bence puanların yükseleceğini tahmin ederek bunu söylemiştir.
ama nasıl oluyor anlamadımki ben 1 sene daha bekleyebilsem bu konuyu hiç açmazdım
ea 2 den hangi bölüm hangi üniversiteyi istiyosun?
320 puanlık pdrler var 319-318-317 var dolu ama adam bana işletme yaz diyor gazi,marmara falan uyuz oldum valla
sen boşver başarı sırasına göre tercih yap sorun çıkmaz
yaw abi ama koca dershane bu puanla olucak diyor sadece matcı değil yani dershane yapmış şu puan şu olcak die matcıda bana söyledi sadece başka birinede danışamadım bu arada umarım dediklerinde eminsindir goias
arkadaşım senistediğin bölümü yaz tabi puanına göre yok öğretmen işletme yaz falan filan demiş sonra pişman olursun boşuna senelerin giderhem puanla deil başarı sırasına göre tercih yapacan tam bilmiyorum say-2 yi ama başarı sırasıda tam net olarak verilenler değil yani ona yakın değerler düşebilire artabilirde ma artıcağını sanmam zaten artsa bile ünilere zaten biz giricez yani bizim başarı sıralarımıza bakmaları gerek sonra hababam ek yerleştirme yaparlar onun için mutlaka yazın 24 tercihide doldurun...
24 tercihide dolduracazda abi adam benim zaten az olan puanımıda katletti 320yi 309 yaptı ne gelirki buna ?...
Sayfalar: 1 2
Referans URL