Dersizle Forumları

Full Versiyon: EA2 ler İcin Bir Tercih Yöntemi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaslar bende bir ea2 ciyim bu sene 288.020 aldim ve basari siram 144109 bir yontem denedim sayilar uzerinde ve mantiken yanlisligi yok bence size de sunmak istedim bu yontemle 2006 da kacinci sirada oldugunuzu goruyorsunuz oncelikle materyaller

2007 EA2 de baraji gecen Sayisi = 437388
Sizin Basari Siraniz                   = 144109

Bu verileri yüzdelik dilime dönüstürürsek
437388 de 144109 isem
100 de     x  im?
----------------------
x bu denklemden %32.9 olarak bulunur

---------------------------------------------------------------------

2006 EA2 de baraji gecen Sayisi = 155937

Bir denklem daha kurarsak
100 de       32.9 isem
155937de   x im?
----------------------
x bu denklemden  51150 olarak bulunur  

ve bu da geçen seneki başarı sıranız demek oluyor yani saf ea2 deki mantik olarak boyle dusundum

NOT=OSYM NIN ACIKLADIGI BASARI SIRALARI GECEN SENENIN BU SENEYE UYARLANMIS HALIDIR BU SENE NE OLACAGINI KIMSE BILEMEZ GECEN SENE FENCI AZDI BARAJI GECEN EA CI AZDI UYARLASALAR BILE.

NOT=BU BULDUGUMUZ 51150 SAYISINA BU SENEKI KLAVUZDAKI BASARI SIRALARIYLA KARSILASTIRMAYIN 2006DAKI BASARI SIRALARIYLA KARSILASTIRIN UYARLANMAMIS HALLERYILE.

YORUMLAR LUTFEN
iide şöylede birşey var bunun dogrulugunu yanlışlıgını geçtim. okadar sayısalcının ne tercih yapacagını bılmıyoruzki yada bizim önümüzdeki tmcılerınn yani neyi tercih ediceklerini bilmedigimiz için yorum getirmek cooooook zorr.....
bana çok mantıklı geldi bence çok ii bi sistem birde kendime uygulayayım..inş. güzel bişey çıkar..sağol..
mantıklı ama doğru olmayan bir hesaplama olabilir.TşkLer arkadas.
iyi de bu ne işimize yarayacak adamlar zaten başarı sıralarını ona göre ayarlamışlar..Yarımaganın açıklamalarını okumadınız mı ?
ya bencede çok mantıklıda sıralamamla hesapladığım sıralama arasında çokk fark var off ya ben hala bişi anlamadım bu tercihlerin nası olucağından
karisik bi durum baya ea2 ci zaten ek kontenjanlari beklio ne diyelim sansimiz bol olsun
Referans URL