arkadaslar ben bu sene öss yi kazanamadım ama meslek lisesiyim ve iki yıllığa gidebilirim fkat aslında istemiodum .. ailem dioki git iki yıllığa gelecek sene kontenjan yetmicek açıkta kalacaksın hem üni deyken hazırlanırsın sınava yine gelecek sene girersin diyorlar . fakat üni deyken sınava girersen puanın düşüyormus öyle diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum . sizce bi sene bekliyeyim calısayımmı yoksa gidip iki yıllığa hem okuyup hem callısmammı daha iyi olur?
aobp puanın 0,8 yerine 0,4 ile çarpılır eğer bu sene yerleşip de seneye tekrar sınava girersen.Bence daha ilk girişinse 1 sene daha bekle...
arkadsım bu sene gidip sonradan iki yıllıgı dondurma gibi bi olanagın warsa seneye gir.dört seneligi oku.diğerini de kafana n zman eserse

Ama meslek liselerinde öle bşi war mı bi bilmiyom...
bende meslek lisesiyim süpürgesiz cadı bence ilk senense ikinci senende olabilir eğer istiyorsan pes etme devam et.ben de2yılagitmek istemiyorum hocalarımda bu konuda devam etmemi öneriyorlar.hem bir kez daha gir sonra pişman olma nasıl olsa 2yıllığa her halükarda gidersin..
amayine de karar sen vericeksin.
arkadaslar ben çok kişiye danıstım bu konuyu coğunluk gitme kal derslerin iyi senin dediler bi de söyle bi durum var gidim diorum bi sene zaman kaybetmeyeyim diorum sonra dgs sınavına girerim yada gelecek sene tekrar girerim öss ye die düşiünüyorum

benim türkçem çok iyi fulll yapabiliorum rahatlıkla bu öss dede öyle olmustu ama matematike biras zaman ayırırsam dgs yi kazanırım diyorum
arkadaşım dgs sınavı öss den daha zor diye duydum bence hiç uğraşma 1 sene daha hazırlan...
turkcene fazla guvenme arkadaşım ..Kafan biraz dağılırsa 30 net 20 nete kadar düşebilir..matematiği hallet..bir sene daha bekle.iyice hazırlan derim..