merhaba arkadaşlar kayıtla ilgili bikaç sorum olcak, dersane kayıtları nezman başlıyor? ne zaman kayıt olmam daha uygundur? dersane hakkında bilgi almaya gidince neler sormalıyım? ben sıradan bi dersaneye gidicem bilindik bi dersane değil ona göre normal fiyatı ne kadar olmalıdır kazıklanmıyim yani
eğer hafta sonu öğrencisi olacaksan bn geçen sene 1500 ytl ye kaydoldum.. ama normal fiyat 2000 ytl civarıdır sanırım.. daha yukarısı kazık demek

illere göre değşir fiyatlar kayıtlar çokdan başladı valla samsunda duyduğuma göre 2,300 den başlıyo
2000 i aşmaz 1500 ün aşağısınada inmez ben geçen yıl 1700 ytl ye oldum.Gidince zaten sana broşür verirler kayıt olmaya gidince belki indirirler bilemiyorum.Dediklerim hafta içi içindir..
arkdaşım akyıt yaptırmadan önce mutlaka bi sözleşme yap istemediğin zaman ayrılırsan geriye kalan diğer senetleride ödememek için...
Benim dersanem ağustosta başlamıştı fiyat da 2,000 ytl idi yani daha fazlası kazık olur heralde...
Aman, ne yap ne et benim gibi adı sanı bilinmedik bir dershaneye ucuz diye gitme. Çok pişman oldum çok...
dersaneler deneme sınavları yapar genelde.ordan indirimde kazanabilirsin ama geç kaldın mı bilemiyorum.aklında bulunsun diye söyledim.ya da bir tanıdık bulmaya çalışın.adı çok duyulmuş bir yer olması gerekmiyor ama köklü bir dershane olması önemli.yeni açılmış bir dershaneye kesinlikle gitme derim.
dershaneye erken kayıt olmanı öneririm. bazı dershanelerin yaz kursları falan oluyo. kayıt olurken fiyatını sor

sonra yayınlarını sor ne yayınları kullanıyolar, kaç kişi kazanmış, tabi en önelisi oraya gitmiş olan bi tanıdığına sorman lazım. aslında ben küçük dershanelerden yanayım. ben 3 senedir aynı dershaneye gidiyom lise2-3 ve bu sene dershane küçük ama küçük olmasının çok faydasını gördüm ben. mesela tenefüse çıktığında hemen hemen bütün hocaları görüyosun hocalarla aran soğmuyo falan. hocalarla diyaloglara falan gir. bak bi nasıllar çünkü hocalarla diyalog kurunca nasıl olduğu hakkında az çok bilgi sahibi oluyosun. etütleri varmı onuda sor. haftada kaç saat falan. şimdilik aklıma gelenler bunlar .) umarım faydalı olmuşumdur
kaanın dediği doğru.kayıt yaptırmadan önce kesinlikle bi sözleşme hazırlayın.valla ben geçen seneki puanımdan dolayı 900 e kayıtlandım.ama istanbuldasın.orda böyle fiyatı mumla arasan bulamazsın.