Dersizle Forumları

Full Versiyon: açık öğretimle ilgili sorum var:(
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar puanım çok düşük geldi malesef coğrafya öğrtmenliğine yetmiyoruzgun3 babam açıköğretimden sosyal bilimler yaz dedi.seneyede tekrar sınava gireceğim.sizlere şunu sormak istiyorum.ben bu sene açık öğretimi kazanıp seneye sınava girersem okul puanım düşermi? nolur yardım edinuzgun3 ve de açıköğretimde sosyal bilimler bölümü nasıl birşey? zor mu? öss ye takviye olur diye düşündümuzgun3 o bölümde okuyan arkadaşlar  yada bilgisi olan arkadaşlar varsa nolur beni bilgilendirinuzgun3 dersaneyede gidemiyorumuzgun3 allah rızası içinuzgun3 çok çaresizimuzgun3 akına allah rahmt eylesin mekanı cennet olsun inşuzgun3
Bende bi açıköğretimli olarak şu kadarına cevap vereyim..Eğer açıköğretimin KONTENJANSIZ bölümlerini tercih edersen seneye puanın kırılmayacaktır...
caner arkadaşım kontenjansız ne demek bilmiyorum kiuzgun3 sosyal bilimler nasıl mesale*kontenjanlımı* bende klavuzda yok kiuzgun3 yarın alıcam klavuzuuzgun3 çok aptalım benuzgun3
  Bildiğim kadarıyla açıköğretimin kontenjansız bölümleri;
          Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri
          İktisat
          Kamu yönetimi
          Maliye
          İşletme  
Eğer bunlardan birine yerleşirsen puanın kırılmaz..

Kontenjansız: kişi sınırlaması yok barajı geçen ve bu bölümü tercih eden herkesi alıyor..
sosyal bilimler kontenjanlı demekkiuzgun3 peki açık ökğretimdee iki yıllık yada 4 yıllık muhabbeti varmı caner arkadaaşım? çok saolsiritan
Yukarda yazdıklarımın hepsi 4 yıllık..2 yıllık varmı bilmiyorum ama 4 yıllık varken 2 yıllığa gitmeye ne gerek var...

İktisat 2. sınıf öğrencisi olarak sana bölümümü tavsiye edebilirm..1. sınıf sınavları gayet kolaydı...
tesekkür ederim.inşalalh daha fazla yardım eden arkadaş çıkar tam öğreenmek istiyorum herşeyiuzgun3 çok saol arkadaşım.
Referans URL