Dersizle Forumları

Full Versiyon: TercihLerde iKi ßüyük SıKıntım :S[Yardım]
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
SoruLarımı SiLdim.tercıhLerımı yaptım cunKu ıLgınız ıcın tesekkurLer...

Mesaj kapatıLaßıLır....
arkadaşım senin ne okuyacağın önemli senin nasıl yönlendirelim sen hangi mesleğe daha yatkınsan onu tercih et...işletmeye gelince herkes işletmeye sarıldı ama bankacılık güzel meslek açıkta var mesela bankanın adını vermiyeceğim ama şubelerinde artık genç eleman tercih ediyorlar...
bence bölüm daha önemli senin puanına göre çünkü gayet ii bi puan yapmışın ve ilk tercihlerinden biri de psikolojiyse sırf üniversiteden dolayı işletme yazma tabi senin için hangisi daha önemli(?)o da var.sonuçta insanın kendini geliştirmesiylede ilgili bişe kalkıp ist.,ne biliyim ege,hacettepe...gibi ünilerin işletmelerinde okuyup hala işsiz varsa insanlarda da sorun var.bence idealine göre bi tercih yap derim ben.ii şanslar sana.
arkadasım psikoljiye yatkınsan durma oku.adamlar yarım saat seansa 70 ytl alıolar.ben sözelciyim.ea olsam ve oı puan bende olsa drekt yazardım.pişman olmayacagın bi bölüm.kariyer açısından da önemli mesleklerden.psikoloji okudugun zamn kendi işimi yapmıcam diyosan özel sektrde insan kaynaklarında çalışabilrisn(tam olarak bilmiyorum bunu)ama gelecegi olan bölüm.we insan oldukça dewam edergulen
Referans URL