Dersizle Forumları

Full Versiyon: TORPİL GEREKİR Mİ?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadalşar. Tercihlerde ben psikoloji ve pdr yazacağım ama bunların tutmama ihtimaline karşılık sona yazacağım bölüme tam karar veremedim. uluslararası ilişkiler ve kamu yönetimi arasında kararsızım. örneğin kamu yönetimi okuduktan sonra kaymakam olmak için girilen sınavı kazansam bile sadece torpili olanların atandığını duydum bi arkadaşımdan. benzeri şekilde uluslararası ilişkiler okuyanların da sandığının aksine hiç diplomat olamadığını.
acaba bu bölümleri okuduktan sonra devlet kademesinde çalışma şansımız devlet kademesindeki tanıdıklarımızın sayısına mı bağlı?

ve siz ne önerirsiniz bu iki bölümden hangisini seçeyim. kamu yön. yada ul. iş. de okuyanınız veya tanıdıkları okuyan ve bana bilgi verebilecek olanınız var mı?
o zaman sende sınavda yanında bi torpil bulundur öğğh .) walla torpil olurmu bilmiom o bölümler hakkında da bilgi sahibi deilim kusura bakma yardımcı olamicam :s
bak dostum uluslararası ilşkiler bana göre daha iyi.ama kendini geliştirmen lazım.özellikle dil konusunda.torpil konusuna gelince torpil heryerde lazım.ama dediğin doğru kamu yönetimi felan böyle dönüyor.yani her kamu yönetimi okuyan vali,kaymakam olsaydı ooooo.
n0fx Demişki:

o zaman sende sınavda yanında bi torpil bulundur öğğh .) walla torpil olurmu bilmiom o bölümler hakkında da bilgi sahibi deilim kusura bakma yardımcı olamicam :s

madem olamıyacaksan neden yorum yapıyorsun ki gulen
bence uluslararası ilşkiler okumalısın..çünkü kamu yön daha iyi konsolosluklarda çalışırsın benim ağabim öyle çok iyi para kırıyor hemen atandı da torpil diyorsan torpil zaten herşeyde mevcut arkadaşım sen işini halletmeye bak
Referans URL