Dersizle Forumları

Full Versiyon: Hangi bölüm seçmeliyim ?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ARKADAŞLAR sözel bölüm öğrencisiyim.puanım :300,466(sözel2)
başarı sıram:0054815
gazetecilik olur mu ya.
konya selçuk 50.300 olması lazımdı.47.00 lerde olan yerlerde war.
ne dersiniz..
valla konya selçuku isteyen 2 kişi biliyorum forumda ama konya selçuk gazetecilik 46,600 almış en son senin zor gibi arkadaşlar bugün sınav günlüğü adlı programı izledim ösym başkanıda konuşmuş daha önce yeniden tekrar ettiler başarı sıranıza göre tercih yapın zaten başarı sıranız puanınıza göre hesaplanmıştır ve mesela say öğrencisi benim önümde ea dan var diye zannetmesin dediler yani saycıların veya ea cıların öünde başka puan türlerinden kimse yok sadece kendi puandaşları var tercih yaparkende %25 üstünüze çıkın diyorlar fazla deil ve 5-6 tercihinizi böle yapın HEPSİNİ DEĞİL

bide başlığı düzelt konu kilit olmasın...
selvihan_genç
öncelikle BAŞLIĞINIZI DÜZELTİNİZ!
konya gazatecilik  46,600 almış demiş Kaan.sende bu sıralamaya yakın olduğun için ilk tercihini bu yönde yap.yani Kaan'ın dediği gibi ilk başlara kendinden yüksek yerleri yazmak daha mantıklı.hiçbir kaybın olmayacak çünkü.sonrada kendi sıralamandan daha düşük bölümler varsa onları yaz.inşalah yerleşirsin.
Sıralamam 87.000. Konya Selçuk Gaz. istiyorum ben de. İhtimali az ama yazıyorum işte.
sözel 2deki sıralamanda esıt agırlıkcılarda var.
örnek:esıt ağırlıkcı edebiyat ve matematık yapıyor.0,5net edebiyat yapması sözel2puanını hesaplattırıyor.0,5net matematık yapması sayısal2puanının cıkmasına neden oluyor.bu yuzden o sıralamada tek sözelcilerin oldugunu düşünme.esit ağırlıkcılar ortak olmayan sözel2den tercıh yapacaklarını sanmıyorum.
bu yüzden o sıralamada sadece sözelciler oldugunu düşünme.mutlaka esitagırlıkcılarda vardır.sana tavsiyem esit ağırlıkcı olan sözel 2 puanı hesaplanmıs ve sözel2 puanı 300(senın puanın bu oldugu ıcın) ve yakınında olan birini bul.esıt agırlıkta kacıncı olduguna bak TAHMINEN SENİN ÖNUNDE KAC ESİT AĞIRLIKÇI VAR BULURUZ.
lord rayden Demişki:

ARKADAŞLAR sözel bölüm öğrencisiyim.puanım :300,466(sözel2)
başarı sıram:0054815
gazetecilik olur mu ya.
konya selçuk 50.300 olması lazımdı.47.00 lerde olan yerlerde war.
ne dersiniz..

YerLeşme şansın var tabi.CunKu gecen seneki kılavuzlar varsa €Linde bakabıLırsın yada bıyerden ßuL.her böLümün sıralamaları oynuo.her sene farkedio yani.ßakın puan demıorum.sıralamalardan bahsedıorum.yanı her gecen sene mılletın fıkrı deısıo.bı sene psıkolojıye yogunluk bı sene bılmem neye.bu senede mıllet gazetecıLıge fazla çökmesse.cok rahat geriLiyebilir taban sıralaması.56000. oLanı biLe alabılır.ßence şansın yuksek.ama 5000. olan birinin 4000.yle alan biyere gırmesı zor.aşağılara gidildikce zorlaşıo.yada bi kişi 700. ama 650.yle alan yere gırmesı cok zor.cunKu buralar onemLı yerler fazla oynama oLmuo.ama 150000. oLmus biri 125000.yle alan yere girme şansı daha fazla.

istedıgın yere girersin inş..
gggamze000 Demişki:

örnek:esıt ağırlıkcı edebiyat ve matematık yapıyor.0,5net edebiyat yapması sözel2puanını hesaplattırıyor.0,5net matematık yapması sayısal2puanının cıkmasına neden oluyor.bu yuzden o sıralamada tek sözelcilerin oldugunu düşünme.esit ağırlıkcılar ortak olmayan sözel2den tercıh yapacaklarını sanmıyorum.
bu yüzden o sıralamada sadece sözelciler oldugunu düşünme.mutlaka esitagırlıkcılarda vardır.sana tavsiyem esit ağırlıkcı olan sözel 2 puanı hesaplanmıs ve sözel2 puanı 300(senın puanın bu oldugu ıcın) ve yakınında olan birini bul.esıt agırlıkta kacıncı olduguna bak TAHMINEN SENİN ÖNUNDE KAC ESİT AĞIRLIKÇI VAR BULURUZ.

başarı sıralamalarında yok arkadaşım ÖSYM başkanı avaz avaz bağırıyo başarı sıralamalarında sadece alınan puan türündeki öğrenciler var diye kılavuzda konya selçuk gazetecilik söz-2 ile 46,600 dimi bunların arasında tek bi tane bile ea-2 yok ne ea nede say hiç biri yok ösym kılavuzu hazırlarken bunları hesap edip koymuş he illa ben bilirim diyosan o zaman Cnn Türk'teki sınav günlüğü programını izle sabahları Burak Kılanç'a sor ne diyecek hergün onlarca kişi bu soruyu soruyor...
kaan alkılınç Demişki:

gggamze000 Demişki:

başarı sıralamalarında yok arkadaşım ÖSYM başkanı avaz avaz bağırıyo başarı sıralamalarında sadece alınan puan türündeki öğrenciler var diye kılavuzda konya selçuk gazetecilik söz-2 ile 46,600 dimi bunların arasında tek bi tane bile ea-2 yok ne ea nede say hiç biri yok ösym kılavuzu hazırlarken bunları hesap edip koymuş he illa ben bilirim diyosan o zaman Cnn Türk'teki sınav günlüğü programını izle sabahları Burak Kılanç'a sor ne diyecek hergün onlarca kişi bu soruyu soruyor...

kaan s€n yannış anLamıssın gamzenın mesajını o bu seneki sıralamadan bahsedıo.kLavuzdakınle alakası yoK.klavuzdakı tabiki sadece kendı bolumundekılerın sırası.ama mesela senın öss sonucunda ea 2 sıralaman 30.000 yazıo dimi.senın önundekılerın ne tercıh yapcagını bılemessın sos 2mi say 2mi bunu bılemessın.mesajdada bu demek istenmiş...
baby_cim
evet sen yanlış anlamışsınsiritan
ama o arkadaş orada ne diyor 2 paragrafta bi okuyun...
Sayfalar: 1 2
Referans URL