26-07-2007, 09:38 PM
26-07-2007, 09:46 PM
sıraLama ıstedıgın sekıLde oLur.sana bagLı ve hiç bir sorun cıkmaz.ister puana göre ıster sıralamaya göre ister senın ıstegıne göre...örneğin 330 alan biri ilk tercihine marmara hukuk yazmış.sende 331 almıssın ama marmara hukuğu 24. tercihine yazmıssın.gene önceLik sendedir...
baby_cim
26-07-2007, 09:48 PM
hım hani şey oluyor optik okuyucu okumuyor bu hangi durumlarda geçerli bu arada bilgilendirdiğin için teşekürler

26-07-2007, 09:57 PM
baby_cim Demişki:
hım hani şey oluyor optik okuyucu okumuyor bu hangi durumlarda geçerli bu arada bilgilendirdiğin için teşekürler

optik okuma sorunu oLmaz.Sen gaLiba okuLdan yapcaksın tercihLeri.Formu düzgün ve anlaşılır bir yazıyLa doLdurman yeterLi.Cunku ßu form resMi ßi ߀Lge deıLdır.Yanı optık okuyucu oKumucak.dıkkat edersen optık kısmıda yoK zaten formda.bunLarı görevLıler Bılgısayar ortamına aktarıcak.oLay ßu.görevLinin ßoŞluguna geLir yannış yazarsa kaderine küs
ama taßi böLe bi sorun oLması ımkansız gibi bişey.Sen sadece okunakLı yaz herşeyi...baby_cim
26-07-2007, 09:59 PM
ok. çok teşekkür ederim saol
inşallah herkes istediği bölüme ve üniversiteye yerleşir.
inşallah herkes istediği bölüme ve üniversiteye yerleşir.26-07-2007, 10:04 PM
Rica €d€rim s€nd€ saoL.
Herkes istedigi yere girerse kontenjan kaLmaz bize ama (((= tabiki şaka yapıom herkes hakettıgını aLır inş.
Herkes istedigi yere girerse kontenjan kaLmaz bize ama (((= tabiki şaka yapıom herkes hakettıgını aLır inş.
baby_cim
26-07-2007, 10:07 PM
evet ama olsun herkes emek etti gönül isterki hepimiz yerleşelim ama öncelik tabiiki kendimizi düşünmek(kötüyüz biz kötüyüz
)
)26-07-2007, 10:37 PM
baby_cim Demişki:
arkadaşlar ben sıralamayı yüksek puandan düşük puana göre yaptım tabiikide başarı sıralamasını dikkate aldım ama tercihlerimi puana göre sıraladım bi sorun olmaz dimi?????
Hayır arkadaşım, sıralamanı Türkiye sıralamana gore yapman gerekiyor.. Puanları dikkate alma.... Çünkü puanlarda ki artışı kimse tahmin edemez ama tr sıralamandaki sapmalar ortama %25-%30 arası olucaktır ..Umarım sıramayı iyi yaparsın ve istediğin olur .
baby_cim
26-07-2007, 10:44 PM
şimdi 100.000le alanı başa 80.000le alanı ortaya falan filan yaptım işte. puana göre yaptım. ama sıralamama yakın olan yerleri ve altını yaptım ama onlarıda puanı yüksek olandan düşüğe göre yaptım zaten ilk tercihim garanti olur gerisini boşuna yapsamda kafam karıştı?????
26-07-2007, 10:46 PM
baby_cim Demişki:
şimdi 100.000le alanı başa 80.000le alanı ortaya falan filan yaptım işte. puana göre yaptım. ama sıralamama yakın olan yerleri ve altını yaptım ama onlarıda puanı yüksek olandan düşüğe göre yaptım zaten ilk tercihim garanti olur gerisini boşuna yapsamda kafam karıştı?????
Hayır arkadaşım sen rehberlikten yardım al çünkü bayağı bi kavrayamamışsın olayı ve emeğine yazık olucak