Dersizle Forumları

Full Versiyon: diploma notu?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
diploma bilgimi şimdi öğrendim notum 66,10 açıklise mezunuyum ben 66,10 nası iyi mi? anlamadım ben. iyi puan gelirmi össde bana.
Okul puanın tabii ki önemli fakat öss puanın iyi değilse okul puanın 90 da olsa bir faydası yok. İyi puandan kastın nedir?
yani diploma notum kötü ise össyi kazanma şansım daha az olur ya oyüzden sordum 66,10 not iyi mi yani bu ne biçim diploma notu bende anlamadım nası oluyo 66,10?
en yüksek okul 1. lerine verilen puan bu da 100 puandır.0,8 ile çarpılır ve birinciye 80 puan verilir..Sende 80 üzerinden değerlendir..Sence 80 üzerinden 66 iyimi? Veya sana yetiyormu bunlar önemli.Umarım yardımcı olabildim...
okul puanım 66,10 yani bana össde kaç puan eklenir onu bilmiyorum?
tamam işte okul puanın neyse o eklenir.Bide  66 asıl puanın  0,8 le çarpılmış halimi? Ben onu anlayamadım..Puanını nerden öğrendin?
sistem değiştiği açin diploma notunun hesaplanma şekli de değişmiş.ben liseyi bitirdiğimde diploma notum 4.14 dü.ama şimdi diplomayı alanlara baktığımda 100 üzerinden galiba bir ortalama veriyorlar.kardeşiminde diploma notunu gördüğümde şaşırdım.bi de denildiği gibi öss de netlerinin de iyi olması lazım.bence bu soruyu bir rehberlik hocasına giderek daha iyi anlayabilirsin.çünkü sistem değişmiş.
yurduminsanı Demişki:

sistem değiştiği açin diploma notunun hesaplanma şekli de değişmiş.ben liseyi bitirdiğimde diploma notum 4.14 dü.ama şimdi diplomayı alanlara baktığımda 100 üzerinden galiba bir ortalama veriyorlar.kardeşiminde diploma notunu gördüğümde şaşırdım.bi de denildiği gibi öss de netlerinin de iyi olması lazım.bence bu soruyu bir rehberlik hocasına giderek daha iyi anlayabilirsin.çünkü sistem değişmiş.
senin kardeşinin diploma notu kaç? 100 üzerinden 66 iyimidir? netlerimde iyi olursa kazanabilir miyim yani bunu şuan çok merak ediyorum arkadaşlar
Burcu_17 Demişki:

tamam işte okul puanın neyse o eklenir.Bide  66 asıl puanın  0,8 le çarpılmış halimi? Ben onu anlayamadım..Puanını nerden öğrendin?
diplomam daha basılmamış açıklisenin internet sayfasından öğrendim. sanırım 0,8 le çarpılmammış hali. ya çok merak ediyorum netlerim iyi olsa bile kazanmam imkansızmıdır çok merak ediyorum.
eğer 0,8 ile çarpılmamış hali ise 52,8 gibi bir sonuç çıkıor ki en düşük notun 50 olduğunu düşünürsek çok düşük bir puan..ama sanırım bu çarpılmış halidir...yanılmıyrosam

eğer çarpılmışsa 52,8 oluor...öss puanı burdas çok önemli yani 250 çıplak puan olsa bile 300 edior...
öss de netlerin çok iyi olması lazım....sana bağlı yani...
bu 66 puanın çarpılmış hali olup olmadığını öğrenmek gerekir ama sonuçlardada zaten belli olur çnk üstte çıplak puanı veriorlar dolayısıyla yerkeşme puanından çıkarırsan bulursun...arkadaşım
mutlu günler...siritan
Sayfalar: 1 2
Referans URL