ben meslek lisesi mezunuyum.ek puanlı 305 puan aldım.sıram 16231.acaba bu puanla üstlere 4 yıllıkları yazsam altlara da 2 yıllıkları yazsam nasıl olur?sınavsız geçiş sayesinde 2 yıllıklara girmek kolay.acaba 2 yıllıkları yaznca 4 yıllıklara girme şansım azalırmı?elektrik mezunuyum.4 yıllık dediğim elektrik öğretmenliği.
Bence 4 yıllıklara girme şansın az az bi Elazığ Fırat Üniversitesi ikinci öğretim olabilir. Kocaeli Üniversitesi ikinci öğretim de olabilir.Bence 4 yıllık için Marmara ve Gazi ikinci öğretimide yazarsan 4 tane yeter.Ama topu topu 9 tane yazcak seçenek var zaten istersen hepsini yazabilirsin sonuçta 15 tane daha seçeneğin kalıyor.2 yıllık kolay diyosun da oöpb kaç geldi?
Bu arada 4 yıllıkları yukarı 2 yıllıkları aşağı yazarsan şansını ne azaltır ne değiştirir ne de yükseltir.Sonuçta sırayla bakılcak ve ilk 9 da tutturamazsan 2 yıllıklara geçecek ..
Bence 4 yıllıklara girme şansın az az bi Elazığ Fırat Üniversitesi ikinci öğretim olabilir. Kocaeli Üniversitesi ikinci öğretim de olabilir.Bence 4 yıllık için Marmara ve Gazi ikinci öğretimide yazarsan 4 tane yeter.Ama topu topu 9 tane yazcak seçenek var zaten istersen hepsini yazabilirsin sonuçta 15 tane daha seçeneğin kalıyor.2 yıllık kolay diyosun da oöpb kaç geldi?
Bu arada 4 yıllıkları yukarı 2 yıllıkları aşağı yazarsan şansını ne azaltır ne değiştirir ne de yükseltir.Sonuçta sırayla bakılcak ve ilk 9 da tutturamazsan 2 yıllıklara geçecek ..
aobp 97...cevabın için sağol.
aobp süper öm ye bak sana mesaj atcam..
aobp süper öm ye bak sana mesaj atcam..
baktım teşk.zaten o siteyi biliyordum..aslında ben anestezi teknisyenliğine çok girmek istiyorum.orayı da alan dışıolarak tercih edeceğim.

Hadi bakalım hayırlısı senin için

..