arkadaşlar bana php ile ilgili bir üyelik sistemi ni nasıl yapabileceğimi ve bunnu siteme nasıl monte edebileceğimi anlatabilecek bir arkadaşım varmı acaba?hazır olanları kullanmaya çalıştım ama bir sürü sorunla karşılaştım.en önemlisi siteme monte edemedim.ilgilerinize teşekkürler
senin beğendiğin üyelik sisteminin adını ve kodlarını burada paylaşırsan, takıldığın noktaları da gösterirsen yardımcı olmaya çalışayım.
----------
Konu başlıklarımızı anlaşılır şekilde açalım.
açıkçası ben asp üyelik scriptleri denedim olmadı php yi de denedim olmadı oyle begendigim bişey yok sizin tavsiye ettiginiz varsa bi deneyeyim fatih hoca.teşekkürler
dostum üyelik sistemi yapmak için mysql bilmen lazım sql bağlantılarını yapman lazım buda seni baya zorlar.fakat joomla veya mybb gibi sistemleri modlayarak kendine üyelik sistemi olan bi site yapabilirsin

Bu php üyelik sistemini bende yapmaya çalıştım ama yapamadım mysql veri tabanına bağlayamadım eğer ayrıntılı bir şekilde (Resimli,Videolu,Sözlü) anlatırsanız daha iyi anlaşılacağını sanıyorum. Şimdiden tşekkürler..
bende hosting siteme tasarlamak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum mysql bilgim var ama php bilgim yok eğer yardımcı okumanları paylaşırsanız hocalarım çok seviniriz...