Dersizle Forumları

Full Versiyon: yurtlara  başvuru
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaslar yurtlara başvurular ne zaman olucak veya oldu mu?
Herhalde nereyi kazanıp kazanamadığımız belli olunca yurtlara başvuru olacak çünkü tercih formunda ve ösym nin sitesindeki tercih bölümünden böyle bir yazı ve köşeye yer verilmedi.
arkadaşlar kitapçığı incelemiştik arkadaşımla orada yazıyordu.galiba tercihlerden sonra internet üzerinden yapılacakmış.
arkadaşlar bu yurt olayında yerleşememe gibi bişi yok dimi ben bu yurt konusunda hiç bilgiye sahip dfelimmm
bjkokan Demişki:

arkadaşlar bu yurt olayında yerleşememe gibi bişi yok dimi ben bu yurt konusunda hiç bilgiye sahip dfelimmm
şöyle bişey var.eğer alacakları kapasite dolduysa sana yedekte yer veriyolar.o sıra ne zaman gelirse o zaman gidip yerleşiyosun.açıkta kalma gibi bir durum var ki ben öyle oldum.devlet yurtları için söylüyorum bunu tabi.ama o sıra ergeç geliyo.
yurt başvuruları bu sene yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra netleşecek osym sitesinde ve bir çok internet sitesinde bu konu hakkında bilgi mevcut
Bilginize dil
Referans URL