Dersizle Forumları

Full Versiyon: Türk Telekom'dan ADSL indirimi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Türk Telekom, toptan ADSL fiyatlarını indirdi. Yeni tariflere göre toptan ADSL ve veri akış erişimi tarifelerinde yüzde 45'e varan oranlarda indirime gidildi.

Türk Telekom daha ucuza çok daha hızlı internetin yolunu açtı. Telekomünikasyon Kurumu’nun onayladığı yeni tariflere göre toptan ADSL ve veri akış erişimi tarifelerinde yüzde 45’e varan oranlarda indirime gidildi. İnternet servis sağlayıcı şirketlerin maliyetlerini önemli oranlarda düşüren bu adım ile internet daha ucuz hale geldi.

Yapılan ADSL tarife değişikliği ile;

Limitsiz Toptan Tarifede, 512 Kbps’de % 38, 1 Mbps’de % 44, 2 Mbps’de % 45,
Veri Akış Erişimi Tarifelerinde, 512 Kbps’de % 40, 1 Mbps’de % 43, 2 Mbps’de % 36 oranlarında indirime gidildi.
2 YENİ HIZ SEÇENEĞİ

Yeni toptan ADSL tarifeleri ile, maksimum hızdaiki kat artış oldu. Tarife paketlerine 4 Mbps limitsiz ve 2 Mbps 6G limitli olmak üzere 2 yeni seçenek eklendi. 256 Kbps hız seçeneği yürürlükten kaldırılmış, minimum hız 512 Kbps’ye yükseltildi.

SEKTÖRE REKABET DESTEĞİ

Türk Telekom, ADSL toptan satış indirimlerinin yanı sıra Veri Akış Erişiminde de limitli tarife uygulamasına geçti. Böylece, sektörde faaliyet gösteren internet servis sağlayıcı şirketlere, hizmetlerini çeşitlendirme ve daha ucuza maletme olanağını sağlamış oldu.

alıntıdır...
demekki neymiş sınırsız 1024 e geçmek gerekliymiş siritan
1024 sınırsız 49 ytl ne bu ya 1024 almak lazım .)
valla bu telekom bu altyapı ile devam ederse hiç bişe olmaz şuan çalıştığım kurumda sürekli internette kopmalar oluyo arıyoruz sizin modem bozuk diyolar sonra geliyolar hatın sonunda kendi kartları arızalanmış ayda en az 1 kere değiştiriyolar o kartları tabi bu bir örnek telekomu kötülemiyorum...

yanlış olmasın siritan
yaa millet bugün ayın 5 i internet %55 dolmuş.hiç bişey indirmedim.niye böyle oldu anlamadım.acaba indirim oldu diye mi böyle hızlı artıyorrr
Size verilen hız arttıkça indirme hızı arttığını biliyorsunuzdur.Sitelerin açılma süresi daha da azalıyor.Eskiden belki hızla geçtiğiniz yerler bu sefer açılarak geçiyor ve download'a sayılıyor.Bu yüzden bu tarifeler sınırlı kullananlar için tehlike sınırsızlar içinde şerbet gibi.Sınırsıza geçmenizi tavsiye ediyorum.

Şuda olmuş olabilir geçen ay bakmışındır 1 gb yer boş diye indirmişindir son gün ve modemi kapamamışındır dolayısıyla bilgiler telekoma gitmemiştir.Bir daha ki ayın yani bu ayın üstüne yazılmıştır aynısı bana olmuştu.3gb var iken 2.7gb geçen aydan aktarılmıştı 1 ay doğru düzgün kullamamıştım.Son günler sınırlılar için diyorum modemi açıp kapamanızda fayda var.

İyi günler.
Referans URL