Dersizle Forumları

Full Versiyon: Tatil fotoğrafları için hızlı ve kolay çözüm
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
EuroSoft, fotoğrafları hızlı ve kolay bir şekilde düzenlemeye olanak sağlayan Prophoto Acdsee 7.0 fotoğraf yönetim sistemi programını KDV dahil 70 YTL fiyatla satışa sundu.

Dünyanın en çok satan yazılım programlarını Türkiye’ye getiren eğitim yazılımları üreticisi EuroSoft, Prophoto Acdsee 7.0 isimli fotoğraf yönetim sistemi programını satışa sundu.

Dünyada 17 milyon adetten fazla satan Prophoto Acdsee 7.0 ile tatil fotoğraflarını düzenlemenin yanı sıra, müzik ve video dosyalarını da hızlı ve kolay bir şekilde düzenlemeniz mümkün. Ürün, yaratıcılığınızı ortaya koyarak, programdaki filtreler, efektler ve harmanlama seçenekleri ile benzersiz gösteriler hazırlamanıza olanak sağlıyor.

Prophoto Acdsee 7.0 programının en önemli özelliklerinden biri ise, kamera ile çekilen görüntüleri dondurarak resim olarak kaydedebilmesi. Program, 50’den farklı dosya ve video formatını destekliyor. Ayrıca Prophoto programı, çektiğiniz fotoğraflarla kutlamakartları, masa takvimleri yapmaya; sonrasında ise yapılanların kaliteli çıkışlarını almaya olanak sağlıyor. Fiyatı, KDV dahil 70 YTL.

alıntıdır...
Referans URL