Dersizle Forumları

Full Versiyon: 2007-2008 ÖSS Konuları Çalışma Dönemi Hakkında
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
İyi günler dilerim, arkadaşlar;

Tarih dersimize ne zaman başlayacağımız konusun da sizden fikirlerinizi almak istiyorum. Uygun bir tarih/ zaman, belirleme ile bu yılın açılışını hep birlikte yapalım.

İşlenecek olan konuları hep birlikte belirleyelim. Zira, Tarih Dersi; "Tarih Bilimine Giriş" ile başlamaktadır. Yani karışık tarz da soru sorduğumuz da konular birbirine mutlaka karışacaktır. Bunu hepimiz biliyoruz.

Benim önerim;

İlk önce konu işlenildikten sonra ve işlenilen konu hakkında 1-2 örnek soru verildikten... ve sonrasında işlenilen konu hakkında ayrı bir başlıkla birden fazla soruların sorulmaya başlamasıdır.

Sizlerinde bu konu da değişik fikirleriniz varsa, hepbirlikte ele alalım.

Cevaplarını bekleyeceğim.
MERHABA LEVET BENCE SEN HEMEN BAŞLAMAK İSTİYORSUN GERÇİ BENDE ÖYLE AMA BENCE BİRAZ DAHA BEKLEMELİYİZ ÇÜNKÜ AĞUSTOSDA TERCİHLER AÇIKLANACAK TERCİH YAPANLARDAN DA KAZANAMAYANLAR OLABİLİR NASIL BİR SİSTEM OLACAK 2008 EN ÖNEMLİSİ BU KONU BAZI KONULAR ÇIKACAKMIŞ DİYE DE DUYDUM.

BENCEDE İLK KONUYU ANLAMALIYIZ TARİH ÇOK ZEVKLİ ÇALIŞILIR ANCAK SORU KAYBEDİLMESİDE ÇOK KOLAY OLUYOR TARİH 2 DAHA ÖNEMLİ ONUDA MI BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ.
İLK ÖNCE KONU OLMALI ARDINDAN ÇIKABİLECEK TİPTE SORULAR OLMALI VE SİTEDEKİ HERKES ÇÖMÜŞ OLMALI SORULARI HERKES ANLAYANA KADAR YANİ SİTEDE KİMSE YALNIZ KALMASIN BAZI KİTAPLARDA ÇOK FARKLI SORULAR ÇIKIYOR DAHA ÇOK SORU PAYLAŞMALIYIZ KEŞKE SİTEMİZDE BİR SAYAÇ OLSA TÜRKÇE-TARİH-MATEMATİK-EDEBİYAT VS EN ÇOK HANGİ DERSDEN SORU SORULUYOR HERKESİ HERŞEYİ GÖRÜLEBİLİR ANCAK NEYSE
berkcan Demişki:

MERHABA LEVET BENCE SEN HEMEN BAŞLAMAK İSTİYORSUN GERÇİ BENDE ÖYLE AMA BENCE BİRAZ DAHA BEKLEMELİYİZ ÇÜNKÜ AĞUSTOSDA TERCİHLER AÇIKLANACAK TERCİH YAPANLARDAN DA KAZANAMAYANLAR OLABİLİR NASIL BİR SİSTEM OLACAK 2008 EN ÖNEMLİSİ BU KONU BAZI KONULAR ÇIKACAKMIŞ DİYE DE DUYDUM.

Levent Coşar Demişki:

Hemen başlamaktan öte, hep birlikte çalışacağımız dönem ile ilgili hazırlık aşamasında bulunmak. Şu an ki, forum konularının işlenmemesi de zaten bu durgunluktan ileri geliyor.

Kazananlar zaten şu 1 ay öncesi ÖSYM'nin yaptığı karışıklık herkesin kafasını bir hayli bulandırdı. Bunu biliyorum. 2008 ÖSS sistemin de; "hemen hemen her konu da diyelim" ufak tefek yenilik yapılabilir. Bunu hep birlikte takip edelim.

berkcan Demişki:

BENCEDE İLK KONUYU ANLAMALIYIZ TARİH ÇOK ZEVKLİ ÇALIŞILIR ANCAK SORU KAYBEDİLMESİDE ÇOK KOLAY OLUYOR TARİH 2 DAHA ÖNEMLİ ONUDA MI BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ.
İLK ÖNCE KONU OLMALI ARDINDAN ÇIKABİLECEK TİPTE SORULAR OLMALI VE SİTEDEKİ HERKES ÇÖMÜŞ OLMALI SORULARI HERKES ANLAYANA KADAR YANİ SİTEDE KİMSE YALNIZ KALMASIN BAZI KİTAPLARDA ÇOK FARKLI SORULAR ÇIKIYOR DAHA ÇOK SORU PAYLAŞMALIYIZ KEŞKE SİTEMİZDE BİR SAYAÇ OLSA TÜRKÇE-TARİH-MATEMATİK-EDEBİYAT VS EN ÇOK HANGİ DERSDEN SORU SORULUYOR HERKESİ HERŞEYİ GÖRÜLEBİLİR ANCAK NEYSE

Levent Coşar Demişki:

Güzel bir düşünce, hatta konular hafta hafta da işlenilebilir. Bunun gibi bir düzen oluşturulması için çaba sarf edilebilir.

Merak etmeyin. Acele etmiyoruz.

tamam acele etmeyelim ama bence ekimde baslamalıyız diye düşünüyorum(ama ben hiçbirsey bilmiyorum tarihle ilgili )zaten bana birtek ilk bölüm lazım konular neler ve de ne kadar zamanda bitirebilirim?bunları merak ediyorum benim düşüncem ocak aynın sonuna kadar tüm derslerimi bitirmek ondan sonrası zaten soru çözmeye kalıyor peki yetiştirebilirmiyim?
Referans URL