10-01-2008, 12:00 AM
10-01-2008, 12:20 AM
o reklamların çıkması normal ama kasperin son sürümü bu reklamları engelliyor. virüs değil onlar adsense reklamları..
eğer kasper olduğu halde bu reklamlar çıkyorsa sil baştan yükle tarat ya da ayarlarını eski haline getir bence
eğer kasper olduğu halde bu reklamlar çıkyorsa sil baştan yükle tarat ya da ayarlarını eski haline getir bence
dengesiz_deli
10-01-2008, 07:19 AM
bende avast var ve çıkmyıyor bende kesin virüs ben damgayı koydum =)
yani bu kadar lafa artık pc'ni bi tarat artık =)
yani bu kadar lafa artık pc'ni bi tarat artık =)
10-01-2008, 07:39 AM
engin o reklam bendede var
bendemi virüslüyüm acaba ?

bendemi virüslüyüm acaba ?
dengesiz_deli
10-01-2008, 12:24 PM
virüs virüs o garip garip çıkıyor
Green Card Aldatmacası
--------------------------------------------------------------------------------
Bildiğiniz gibi Amerika her sene çekilişle 50.000 kişiye Green card dağıtıyo.Dünya üzerinde milyonlarca insanın bu karta sahip olabilmeyi istemesi fırsatçıları harekete geçirdi.Amerkia Birleşik Devletleri'ne ait resmi siteden ücretsiz olarak bu çekilişe katılmak mümkünken bazı siteler çekilişten gelir elde etmeye çalışıyolar. Bu sitelerden güvenlik için mutlaka uzak durulması gerektiğini uzmanlar belirtiyor.
Hatta Google'da arama motoruna yazdığımız "Green Card Lottery" ifadesinde çıkan siteler için Siteadvisor sonuçları ürkütücü boyutta:
Green Card çekilişi konusunda uzak durulması gereken sitelerden birkaçı:
PHP Kodu:
official-green-card.org
usafis.org
us-green-card-lottery.org
green-card-america.org
green-card-visa-usa.org
usimmigrationsupport.org
usagcls.com
us-immigration.com
green-card-lottery.org
usa-green-card.com
yani bunlar virüs aldanmayın.......!!!
Green Card Aldatmacası
--------------------------------------------------------------------------------
Bildiğiniz gibi Amerika her sene çekilişle 50.000 kişiye Green card dağıtıyo.Dünya üzerinde milyonlarca insanın bu karta sahip olabilmeyi istemesi fırsatçıları harekete geçirdi.Amerkia Birleşik Devletleri'ne ait resmi siteden ücretsiz olarak bu çekilişe katılmak mümkünken bazı siteler çekilişten gelir elde etmeye çalışıyolar. Bu sitelerden güvenlik için mutlaka uzak durulması gerektiğini uzmanlar belirtiyor.
Hatta Google'da arama motoruna yazdığımız "Green Card Lottery" ifadesinde çıkan siteler için Siteadvisor sonuçları ürkütücü boyutta:
Green Card çekilişi konusunda uzak durulması gereken sitelerden birkaçı:
PHP Kodu:
official-green-card.org
usafis.org
us-green-card-lottery.org
green-card-america.org
green-card-visa-usa.org
usimmigrationsupport.org
usagcls.com
us-immigration.com
green-card-lottery.org
usa-green-card.com
yani bunlar virüs aldanmayın.......!!!
10-01-2008, 03:34 PM
tamam dediğiniz gibi en iyisi tarama yaptırmak
..
..zehr-i zakkum
09-02-2008, 11:41 AM
ben taramayı dün yaptırdım virüs hiç yok...ama o reklamlar bende de var 

09-02-2008, 01:47 PM
bende de var o reklamlardan ama virüsle alakası yok bence çünkü geçenlerde msn virüs girmişti format attık ama o reklamlar hala var altındada google reklamları yazıyo virüs olsaydı format attığımızda giderdi heralde..
09-02-2008, 01:54 PM
evet arkadaşlar onlar virüs değil onlar site reklamları...
zehr-i zakkum
09-02-2008, 02:00 PM
ama ben onların olmasını istemiyom
hep yanlışlıkla onları tıklıyorum acayip sinir oluyorum çünkü sayfa kilitleniyo
...kasperin son sürümü çok kasıyo ve yavaş hareket ediyo pc...ben bu reklamları nasıl yok edebilirim ?
şimdiden teşekkür ederim
hep yanlışlıkla onları tıklıyorum acayip sinir oluyorum çünkü sayfa kilitleniyo
...kasperin son sürümü çok kasıyo ve yavaş hareket ediyo pc...ben bu reklamları nasıl yok edebilirim ?şimdiden teşekkür ederim
Sayfalar: 1 2