Dersizle Forumları

Full Versiyon: intde sitelerdeki  reklamlar....
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
dengesiz_deli
bende çıkmıyor valla kesinkes virüs
o reklamların çıkması normal ama kasperin son sürümü bu reklamları engelliyor. virüs değil onlar adsense reklamları..
eğer kasper olduğu halde bu reklamlar çıkyorsa sil baştan yükle tarat ya da ayarlarını eski haline getir bence
dengesiz_deli
bende avast var ve çıkmyıyor bende kesin virüs ben damgayı koydum =)
yani bu kadar lafa artık pc'ni bi tarat artık =)
engin o reklam bendede var 30bendemi virüslüyüm acaba ?

dengesiz_deli
virüs virüs o garip garip çıkıyor

Green Card Aldatmacası

--------------------------------------------------------------------------------
Bildiğiniz gibi Amerika her sene çekilişle 50.000 kişiye Green card dağıtıyo.Dünya üzerinde milyonlarca insanın bu karta sahip olabilmeyi istemesi fırsatçıları harekete geçirdi.Amerkia Birleşik Devletleri'ne ait resmi siteden ücretsiz olarak bu çekilişe katılmak mümkünken bazı siteler çekilişten gelir elde etmeye çalışıyolar. Bu sitelerden güvenlik için mutlaka uzak durulması gerektiğini uzmanlar belirtiyor.
Hatta Google'da arama motoruna yazdığımız "Green Card Lottery" ifadesinde çıkan siteler için Siteadvisor sonuçları ürkütücü boyutta:

Green Card çekilişi konusunda uzak durulması gereken sitelerden birkaçı:

PHP Kodu:
official-green-card.org

usafis.org

us-green-card-lottery.org

green-card-america.org

green-card-visa-usa.org

usimmigrationsupport.org

usagcls.com

us-immigration.com

green-card-lottery.org

usa-green-card.com

yani bunlar virüs aldanmayın.......!!!

tamam dediğiniz gibi en iyisi tarama yaptırmaksiritan..
zehr-i zakkum
ben taramayı dün yaptırdım virüs hiç yok...ama o reklamlar bende de var 6
bende de var o reklamlardan ama virüsle alakası yok bence çünkü geçenlerde msn virüs girmişti format attık ama o reklamlar hala var altındada google reklamları yazıyo virüs olsaydı format attığımızda giderdi heralde..
evet arkadaşlar onlar virüs değil onlar site reklamları...
zehr-i zakkum
ama ben onların olmasını istemiyom25 hep yanlışlıkla onları tıklıyorum acayip sinir oluyorum çünkü sayfa kilitleniyo 25...kasperin son sürümü çok kasıyo ve yavaş hareket ediyo pc...ben bu reklamları nasıl yok edebilirim ?
şimdiden teşekkür ederim
Sayfalar: 1 2
Referans URL