Dersizle Forumları

Full Versiyon: intde sitelerdeki  reklamlar....
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar  abim dün pc ye format atmış ama hızlı programlamadan atmış şimdide int girdiğimizde bütün sitelerde köşelerde tuhaf reklamlar çıkıyo bunun nedeni hızlı programmı yoksa bu herkeste oluyomu bunu merak ediyorum yada bunlar virüsmü çünkü şuanda dersizleninde sitesinin köşesinde reklam çıkıyo açıkçası biraz huzursuzum bununla ilgili bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim..teşk
dersizlenin anasayfasında köşe de google reklamları çıkıyor ve mouse'u takip eden bir reklam var bunlar normal eğer bunlardan başka reklam içerikleri çıkıyorsa internet exploreri tekrar kurmayı dene olmaz sa iyi bir antivirüs ile bilgisayarını taramadan geçir...
co-pilot Demişki:

dersizlenin anasayfasında köşe de google reklamları çıkıyor ve mouse'u takip eden bir reklam var bunlar normal eğer bunlardan başka reklam içerikleri çıkıyorsa internet exploreri tekrar kurmayı dene olmaz sa iyi bir antivirüs ile bilgisayarını taramadan geçir...

oğuzhan benim de bununla ilgili bir sorum olacak.Exploreri açtığım zaman reklamları görüyorum ve bilgisayarı yavaşlatıyor,bu çıkan reklamları nasıl kaldırabilirim?daha önceden böyle bir sorunum yoktu ama bazı değişiklikler yaptım o zamandan beri reklamları görmeye başladım.
bilgisayarına solucan girmiş olabilir.iyi bi antivirüsle tarattırsan iyi olur diye düşünüyorum
serkansenturkk Demişki:

bilgisayarına solucan girmiş olabilir.iyi bi antivirüsle tarattırsan iyi olur diye düşünüyorum

Sağol Serkan da o yüzden olduğunu zannetmiyorum.Yazın reklamları görmek için bir şeyler yaparken karıştırırken orayı burayı açtım,şimdi de nerden kapatılacak bilmiyorum siritan..Explorer ayarlarından olsa gerek.Ama yinede bir tarama yaptırsam fena olmaz.Tekrar sağol..
engin iyi bir antivirüs ile bilgisayarını tarat büyük bir ihtimal virüs vardır ne gibi reklamlar çıkıyo onları söyle gerekirse bir ayarını buluruz...
google reklamlarını daha önceden görmüyordum mesela bu sitede de görmüyordum ama şimdi o reklamlar çoğu sitede var.
dengesiz_deli
engin kesin virüs girmiş başın saolsun bi taratsana yada format at bende çıkmıor
formatlık değildir inşallah siritan
bu gibi..siritan...

Sayfalar: 1 2
Referans URL