Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sa..... aranızda polislik sınav soruları bulan vamı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
beyler kardeşim polis meslek yüksek okulu sınavlarına girecek ve soruları lazım tabiki bu soruları bulmak çok zor bunlar zaten satılıyor yane bundan gelir sağlıyorlar ama çok nadirende olsa sitelerde gözünüze çarpan bir soru bile olsa paylaşırsanız sevinirim dediğim gibi gerçekten sitelerde bulmak zordur ama bulursanızda paylaşmanızı rica edecektim
yada elinizde kitap varsa bir sayfasını pc ye kopyalayıp bana aşşağıdaki PM atarsa sevinirim ( mümkünse sayısal= mat veya fen ) kardeşim sayısa öğrencisi
--------------------------------------------------------------------
PM çekerse sevinirim
nestrom kardeş pmyo sitesine girdin mi ? girmediysen bi bak deneme sınavları var orda en azından soru tiplerini görürsün hepsi aynı zaten ..öss gibi hep aynı soru tipleri ..
şeyda Demişki:

nestrom kardeş pmyo sitesine girdin mi ? girmediysen bi bak deneme sınavları var orda en azından soru tiplerini görürsün hepsi aynı zaten ..öss gibi hep aynı soru tipleri ..

evet orayı biliyorum baktım saol hatta kitabıda siparist etiim saol
nestrom arkadaşım e-mail paylaşımı yasaktır.Forum kurallarını okuyalım..

Bu tür paylaşımlarını öm sistemiyle yapabilirsiniz.mesajını düzenlersen sevinirim..
ya ama sınav bir tek sayısalla bitmiyorki bunun inklabı var sosyolojisi var en cok ztn bizleri onlar zorlayacak hadi kardeine basarılar bende girecegim tüm herkese basarılar
Referans URL