Dersizle Forumları

Full Versiyon: php ve myql icin öneri kitap.
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
iyi günler.
Bu benim bu forumdaki ilk mesajim.Bu siteyi php ye merak sarmam sonucunda buldum.Görüntülü dersler cok hosuma gitti.
Benim sizlerden fikir almak isdedigim bir konu var.
Php ve mysql konularini anlatan bir kitap önerisi isteyecekdim.Onlinekitap satan sitelerde birkac kitaba baktim yorumlari teker teker okudum birinin ak dedigine baska bir okur kara demis. neyse bunlar mevzumuz degil.
Ben php ye yeni baslayacagimdan dolayi bana bu dili baslangic seviyesinde akici anlasilir bir üslüpda anlatacak bir(birkac) kitap önermenizi rica edecekdim,Lütfen bu konuda deneyimlerinizi belirtirmisiniz.
( okudugunuz kitap )
ilgi ve alakaniz icin tesekkür ederm,
php ve mysql da epeyce basinizi agritacagim dil

Saygilarimla.Iyi calismalar dilerim
Merhaba,

Ben birçok kitaba baktım ama tam olarak faydalı bir kitap bulamadım. Birinin ak dediğine birinin kara demesinin sebebi bazı konuların alımamış, yanlış sırada verilmiş veya çok uç örnekler ile gösterilmiş olmasından kaynaklanıyor. Şunu da belirteyim SQL i PHP ye başlamadan önce öğrenirsen senin için daha iyi olur çünkü veritabanı işlemlerini iyi bir şekilde yapamazsan yazdığın o kadar kod boşa gidecek. Şu anda bitirme sınavlarım var. sınavlardan sonra SQL anlatabilirim ve tabiki php derslerini devamı da gelecek.
Referans URL