arkadaşlar bir haftadır takip ediyorum siteyi ne döküman bölümünde ne de soru bölümünde hiçbir soru yok . bu olaya mod larınm bir el atması lazım bence . sürekli yazılan sorularla site daha hareketli hale getirilmeli yoksa böyle sürünmeye devam ederse çoğu üyesini kaybedecek
Bence yanlış düşünüyorsun arkadaşım.Herkes Tatilde.Şuan yaz dönemindeyiz ve çoğu öğrenci soru çözmuyor..dolayısıyla sorular bölünümde soru olmuyor...Dökümanlar Bölümüne gelince ise Aradığın bir konu var da bulamadın mı ???
Bence yanlış düşünüyorsun arkadaşım.Herkes Tatilde.Şuan yaz dönemindeyiz ve çoğu öğrenci soru çözmuyor..dolayısıyla sorular bölünümde soru olmuyor...Dökümanlar Bölümüne gelince ise Aradığın bir konu var da bulamadın mı ???
BENCEDE HERKES TATİLDE ZATEN O YÜZDENDE DERSİZLE CAFE BÖLÜMÜ AÇILDI HERKES ŞİMDİ O BÖLÜME MESAJ ATIYO AMA YENİ DÖNEMDE YENİDEN YOĞUNLUK BAŞLAR...
sitenin öyle büyütülecek kötü bir şeyi yok.dökümanlar bölümüne değişik birşeyler buldukça eklemeye çalışıyoruz(bütün modlar).o kadar çok şey bulunuyor ki sitede artk döküman olarak ne ekleyeceğimizi şaşırıyoruz.faydalı olmak açısından elimizden geleni yapacağımıza emin olun.tatilin bitmesiyle sorular gönderilmeye başlanacaktır.dediğim gibi yararlı birşeyler yapmak adına elimizden geleni yapacağız.
Arkadaşım siteyi portal haline getirmek için uğraşıyorum. Yakında daha aktif bi sitemiz olacak ve daha çok güncellenecek. Şu aralar sitenin durgunluğu bundan kaynaklanmakta.
arkadaşım utanmasan site hakkında trajedi yazacaksın.yazdığın başlık saçmalık.şu yaz döneminde hangi akıllı sorularla uğraşır? dikkat çekmek için konu açmayalım lütfen.
Ayrıca site hiç de durgun değil,cafe bölümünde çeşitli haberler,etkinlikler,eğlenceler veriliyor,paylaşılıyor.
arkadasım bizlerde dahil sitemizin cogunlugu tatilde bizlerde bu zamanda ellerimizden geleni yapmaya calısıyoruz eger aradıgını bulamadıysan sorular bölümüne acarsın bizlerde elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya calısırız o kadar da kötü bi hal degil yani sitemiz isteklerini yazarsan ben ve diğer arkadaslarımın ellerinden geleni yapacaklarına emin olabilirsin.
"böyle sürünmeye devam ederse çoğu üyesini kaybedecek"
beni kaybetmezse kimseyi kaybetmez bu site

Amin!