Dersizle Forumları

Full Versiyon: YURTKUR'a başvur bursu kap
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Forumda Göremedim..Verilmişse K.bakmayın..Önemli Bir konu Bizim İçin.

YURTKUR'a başvur bursu kap
YURTKUR'a başvuran her öğrencinin ya burs ya da öğrenim kredisi alacak ayrıca katkı kredisini de mutlaka alacak. ...

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürü Hasan Albayrak, üniversite gençliğinin problemlerinin herkes tarafından bilindiğini, söz konusu sorunların seçim öncesi siyasi partilerin seçim bildirgelerinde de yer aldığını, bildirgelerdeki yurt ve burslarla ilgili konuların üniversite gençliğinin önemsendiğini gösterdiğini ifade etti.

2003'de 443 bin öğrencinin öğrenim kredisinden faydalandığını, bugün ise yüksek öğrenime devam eden yaklaşık 765 bin öğrencinin burs ya da öğrenim kredisi kazandığını ifade eden Albayrak, ''YURTKUR'a başvuran her öğrenci ya burs ya da öğrenim kredisi alacak. Ona bağlı olarak katkı kredisini de mutlaka alacak'' dedi.
Hasan Albayrak, yurtlarda öğrenci yerleşimiyle ilgili sorun olup olmadığına ilişkin bir soru üzerine, ''Gerçeği söylemek lazım. Sorun var. Şimdi bu sorunu 39 ildeki 39 projeyle çözmeye çalışıyoruz.'' dedi.

Hasan Albayrak, yurtlarda kalan öğrencilere verilen beslenme katkı yardımını yüzde 500 artışla 3 YTL'ye çıkardıklarını ve geçen yılın Ocak ayından itibaren öğrencilere sabah kahvaltısı verildiğini söyledi.
teşekkür ederim by_kretschmer şu ösys de açıklansada YURTKUR a başvurabilsek bugünde birşey yok bakalım hep bekliyoruz...
başvurmadık yer bırakmadık zamanında bu işlerde bile torpil donuyor.İhtiyaç sahibi olanlar madur kalıyor uzgun3
kesinlikle
Şansımızı deneriz kazanırsak Allah bir ümit kapısı açır.Bol dua arkadaşlar siritan
yurt ücretlerin den we özel yurtların ücretlerinden haberi olan warsa beni aydınlatabilir mi?ayrıca burs basvuruları falan nereye nasıl yapılıo yaaaa:S
arkadaşlar şimdi bu açıklamaya göre yurtlara başvuran ve yerleşen HERKES burs alacak mı?
burs almanız şans cidden.
eğer anne baba ayrıysa kesin mesela. veya biri vefat etmişse.
bunun haricinde neye göre burs verdiklerini anlayabilmiş değilim.
ama kredi %99alırsınız. ilk sene çıkmazsa bile 2. sene yeniden başvurabilirsiniz.
o zaman kesin çıkan.birde çeşitli vakıfların bursları oluyor. gayette iyi para veriyorlar. okula gittiğinizde ilk haftalarda panoları sık sık kontrol edin. çünkü bu burs ilanları genelde ilk görenler tarafından panodan sökülür. malum kimse rakip istemezsiritan
tabi panodan sökme işini siz uygulamayınsiritan

birde bizim bölümde, ilk üç sıradaki öğrenci milli eğitim bakanlığından burs hakkı kazanmıştı. her bölümde böylemidir emin değilim. eğer bölümünüzde ilk 3 sıranın içinde iseniz, bunu da bir araştırın derim...
arkadaşlar ben sadece burs almak istiyorum.işlemleri yaparken önümde;
1. Burs, Öğrenim ve Katkı Kredisi istiyorum
2. Burs veya Öğrenim kredisi istiyorum
3. Katkı kredisi istiyorum.
maddelerinden hangisini seçmeliyim...
bi de şu var diyelim ki burs yerine öğrenim çıktı.öğrenim için istenilenleri yapmazsam öğrenim alma sorununu da ortadan kaldırmış olur muyum?
Referans URL