Dersizle Forumları

Full Versiyon: EK YERleşirMe
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
tvde 20000 falan boş konteşan var dedi.2 yerleştirnme olurmu sizce
büyük ihtimalle olur yanlış hatırlamıyosam eğer geçen sene 3 defa ek yerleştirme olmuştu
3 ek yerleştirme olana kadar yıl bıter yaw.. ama olsun maksat bı unıye kapak atmak inş. bu senede olur ama ben sanmıyorum pek tercıh edılesı yerlerin kalacagını
boş kalan iyi yerler kalmamıştr sanırım.ama yanılambilyor olabilrim de...
inşallah kalmıştır bize de iyi bir yer yoksa 2008 öss yolu gözükecek bana siritan
kesin dediğimiz ziraat we biiyolojiyi tercih eden arkadaşlarımda yerleşemedi.ye bütün kontenjanlar doldu yada ösym yine biz öss kurbanlarına bi tekme daha attı.iyide ekkontenjana kalan bizler şimdi neyapcaz.dersmi çalışcaz boş boşmu bekliycez.nerdeyse 1 ay war ekkontenjana
bence ders calış arkadasım ek kontenjan fırsatı tanınsa bıle bıcogumuzun okumam daha ıyı dıyecegı yerler olacak öyle olmasa bıle secebılecegımız yer az talep fazla olacak yani çalışalım çalışalım çalışalım..
elimiz mahkum yanii.of ya offf ne garip bi durum yaa
herkese slm bende bu yıl 4.defa girmiştim 303 puan aldım gazi radyo tv hacettepe halk bilim yazmıştım başarı sıram tutuyordu olmadı şuna üzülmeyelim çok elenen var bizim gibi 1.800 civarı ögrenci giriyor 193 bini kazanabiliyor bende çok ama bu yıl olmayabilir ek yerleştirme öyle söylendi ben sizden daha kötüyüm her yıl giriyorum çok iyi alıyorum ancak olmuyor bu yıl çalışmaya başladım bile bu yıl daha düşük puanlar ile daha iyi yerlere girme hakkımz var birbirimize destek olursak çok şey paylaşırız kazanan dersizleögrencilerini çok tebrik ederim
ya herkes 2008 de liseler mezun vermiycek diyolar işiniz kolay diyolar ama unutmayalımki bi okadarda dışardan giren olacak.ünv okuyanda ünv bitirende 2008de girecek sınava.kimse girmiyo diye.işimiz daha zorlaşacak bence.çok riskli 2008 ben açıkcası korkuyorum
Sayfalar: 1 2
Referans URL