Dersizle Forumları

Full Versiyon: Balıkesir Üniversitesi Kazanan Arkadaşlar Burdan Yakalım...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar diğer topiclerde konu dışında konuşuyoruz burda sadece kendimiz konuşur öğrendiklerimizi aktarırız.
Doğru düşünmüşsün Affetmez..Öncelikle tebrik ederim..Hayırlı olsun..Bende Balıkesiri kazandım..
Fakülte neresiydi?
Necatibey Sosyal Bilgiler öğrt.İ.Ö
Sende Ali ile aynı yerde okucaksınız süper valla siritan aynı forumdan şuan 4 kişi Necatibey'e gidiyor ..Gerekli bilgileri burda paylaşalım emi birşeyler öğrendiğimizde...
Evet benimde dikkatimi çekti..Çok güzel bir şey ama..Şey diycektim eğer özel yurt falan arıyorsan hemen fakültenin yanında var ben bayan diye aramıştım erkekmişsiritan nette bayan yazıyordu ama yanlış yazmışlar..Fakülteye yakın olmasını istersen araştır..
Pek özel düşünmüyorum daha doğrusu ablam düşünme diyor.Bir kaç ay devlet yurdunda kalıp eve çıkmayı planlıyorum bir kaç kişiyle sağol önerin için.Yurdun ismi neydi gene bi araştırayım..
Hımm sen hızlı çıktın baya ev falan.. siritan Yurdun ismi Okan..
Bilmem orda tanıdık varda o yüzden bizimkiler illa çık diye tutturdu.Ablam da öyle o yeni bu yıl üniversite bitirdi biraz yutta kal eve çıkarsın diyor bilmiyorum gidip görmeden herşey belli olmaz siritan..
Tabi haklısın önce ortamı ayarlamak lazım.. siritan Halledersin ya.. Ben biran önce gidip yurt ayarlıycam inşallah..
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans URL