Dersizle Forumları

Full Versiyon: ek kontenjanla ilgili bi sorum olcaktı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar ösym nin sitesinde minumum maximum puanları gsteren bi link war(link aşağıda)
Kod:
http://osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF1A9547B61DAFFE2A49235F373EA5ECF4

işte burdakiler ek kontenjanı yansıtıo mu.''yerl'' yazan yerde yerleştirilenlerse hiç umudumz yhok sanırım ek kontenjan için.bi aydınlatın da içimdeki kuşkular yhok olsun

-------------------------------------------------------------------
Bİ DE CANAVAR DİYE Bİ ŞEY YHOK DERLER.ÖSYS DEN ALA CANAVAR MI VAR.GENÇLİĞİ YİYEN BİTİREN CANAVARuzgun2
------------------------------------------------------------------
Kazanıp gitmeyecek olanlar mutlaka olacaktır yani ek yerleştirme için boş kalacak kontenjanlar en kesin 10 Eylül'de bitecek olan ön kayıt süresinden sonra belli olur
millet salakmı neden kazanıp gitmesin yaw ayrıca öyle olsa bile kaç tane adam çıkar ki öle
Kaç tane olabileceğini bilemem en sağlıklı sonucun ne zaman alınacağına dair bilgimi paylaştım ilgilenmek isteğe bağlıdır...
pamuk lafım sana diildi zaten genele konustum fikrimi söyledim ok? yanlış anlaşılmaya wesile olmak istemem
desenize o zaman tek umudumuz vardı o da yok oldu
Hiç bir Zaman umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar..!

Şuan butun kontenjanlar dolu gibi gözükse de yerleşip te kayıt yaptırmayacak ya da kayıtr tarini kaçıran kişiler muhakkak olacaktır..
O yüzden şimdi birsey demek yanlış olur...
en az 1000 kişi kayıt yaptırmayacak kazandığı bölüme geçen senelerdede böyle olmuştu öylesine yazıyor sonrada kayıt yaptırmıyor hem seneye daha kolay geçecek diyede kayıt yaptırmayanlar olacaktır mutlaka bana göre yukarıda da dediğim gibi en az 1000 kişi var bu şekilde...
inş. kaan inş. öyle olur
ya peki ben ek kontenjandan yararlanabilirmiyim acıöğretime yerlestirildim?
Sayfalar: 1 2
Referans URL