[b] arkadaşlar teminde belirttim 2007 öss evinde kazanan arkadaşlar bu yıl 5 kez giricem nasıl hazırlandınız evde hazırlananlar çalışma progamınız nasıldı kendimdeki eksikleri tamamlayacağım
arkadaşım ben bu sene evde hazırlandım ve kazandım.sana şunu söyleyebilirim ki internetteki ders videoları siteleri bana çok yardımcı oldu.belli bir çalışma programım yoktu.ama konuları hep belli bir sıraya göre işledim.baştan itibaren düzenli bir şekilde son konulara kadar çalıştım.eve birçok kitap aldım.(öss soru bankaları,konu anlatımları)Bunlar da belli başlı,kaliteli kaynaklardı.
matematikten baya eksiğim vardı.Bunu da ekol hocanın sitesi sayesinde çözdüm. (google a ekol hoca diye yaz bulursun siteyi)
ikinci olarak bu sitedeki ders videoları bana fazlasıyla yardımcı oldu.Ve daha birçok ders videoları sitesinden yararlandım.Bunun yanıda konu anlatımlı kitaplardan da tekrarlar yaptım.
ders videolarını izledikten sonra hangi konuysa onunla ilgili sorular çözdüm.Çözemediklerimi forumda diğer arkadaşlarla paylaştım.İnternete ve tv'ye hiç takılmadım,gezmedim,tozmadım,azimle sınava odaklandım tüm sene...Ve başarı sonunda geldi.
çok teşekkür ederim mozart yardımların için öss 2007 içinde ayrıca tebrik ederrim bu benim son yılım yardımlarınız ile kazanacağım çok teşekkürler ögretim hayatında başarılar
ben teşekkür ederim metehan inşallah sen de önümüzdeki sene üni li olursun.
ilk önce eksikliklerini belirle arkadaşım ..Sonra iyi bir kaynak bul kendine.Bende 2.senemde evde hazırlanmayı denemiştim ama olmadı son 6 ay dershaneye gittim..evde dershane sistemini uygulamak zor oluyr..Çok iyi bi program belirlemen gerekir kendine..hangi gu,kaç saat hangi dersi ne kadar süre çalışacağını bilmelisin..Konu çalışmalarına 40 dakikadan fazla zaman ayırma..zamanının çoğunu test çözerek geçir..ve rahat kazanmak isttiyorsan şimdiden yavaş yavaş başla derim..
Kolay Gelsin Başarılar..!
[quote=mozart]
arkadaşım ben bu sene evde hazırlandım ve kazandım.sana şunu söyleyebilirim ki internetteki ders videoları siteleri bana çok yardımcı oldu.belli bir çalışma programım yoktu.ama konuları hep belli bir sıraya göre işledim.baştan itibaren düzenli bir şekilde son konulara kadar çalıştım.eve birçok kitap aldım.(öss soru bankaları,konu anlatımları)Bunlar da belli başlı,kaliteli kaynaklardı.
matematikten baya eksiğim vardı.Bunu da ekol hocanın sitesi sayesinde çözdüm. (google a ekol hoca diye yaz bulursun siteyi)
ikinci olarak bu sitedeki ders videoları bana fazlasıyla yardımcı oldu.Ve daha birçok ders videoları sitesinden yararlandım.Bunun yanıda konu anlatımlı kitaplardan da tekrarlar yaptım.
ders videolarını izledikten sonra hangi konuysa onunla ilgili sorular çözdüm.Çözemediklerimi forumda diğer arkadaşlarla paylaştım.İnternete ve tv'ye hiç takılmadım,gezmedim,tozmadım,azimle sınava odaklandım tüm sene...Ve başarı sonunda geldi.
[quote=mozart]
benim bu sene 3.senemdi dershaneye gitmedim iyiy kide gitmmeişim .ben önceden hiç program yapamadan çalışırdım kafadan şu gün şunu bugün bunu çalışayım olmuyo öncelikle kendine ders programı yap .ben sabah 9 da kalkardım dershaneye gider gibi 40 dk çalışırdım tenefüslerdede radyoyu açardım .10 dk mola verirdim
ilk önce konu çalış temelini yap ondan sonra test çöz 10 tane çöz ama hangi şıkkı işaretlediğinn nedenini bil.
sonra saat 13 00 da bitridim. 15 00 e kadar istediğimi yapardım bu mola arasında derszileye soru yazardım.şunu söyliyeyeim ben burda kafama takılan en ufak şeyi sordum dershanede olsa soramadım çekinirdim,burda anlayana kadar anltırlar sen istedğin sürece.
dipnot:ders çalışırken aklında başka bişey olmasın ,kitabı açıp kitapta hayat bulcağına hiç çalışma daha iyi.ben evde çalıştım çok rahat ettim ve kazandım .arkadaşın dedği siteye de bak
hepinize yardımlarınız için çok teşekkürler eminim hem sdizler ile hemde kendim kazanacağım