Kayıt yenileme ve ders kayıtları nedir? okulumun akademik takviminde bu kayıtlar 10-12 eylül arasında gösterilmiş de..
ders kaydı öğrencinin alacağı dersleri seçmesidir bunu internetten veya kağıda belirterek yapabiliyosun bunu okula kayıt yaptırınca danışmanlarınız söylicek merak etmeyin daha onlara var...
bir sürü yapılması gereken şeyler var off oofff
walla haklısın izmir,hakikaten üni. ye girmek daha zor galiba okumaktan

ayne ya hazırlanması ayrı bir dert sonucu beklemek apayrı bi dert hele yerleştirme sonuçlarını beklemek zaten başlıbaşına bi dert ama kayıt işide bunlardan kalır yeri yok hani

şu ders kayıtlarını internetten mi yapacağız yoksa bizzat üni ye gidip mi?
Üniversiteden Öğrenci işlerinden yapılıyor diye biliyiorum ben int.dene olabilirmiş co-pilotun söylediğine göre int olursa süper olur

ewet ya çünkü gel-git yapamam ben o kadar yolu okula gidip... yurtların o zamana kadar belli olması lazım.yoksa çok zor olacak.
verilecek olan öğrenci numarası ve internet şifresiyle ders seçimleri internetten yapılabilir arkadaşlar...! (Kardeşimden biliyorum ..

)
arkadaşlar internet kayıdını her üniversite internetten yapmayabilir biz internetten yapmıştık( OMÜ ).... bunu okulunuzun sitesinden araştırabilirsiniz muhtmelen internet sistemi vardır... eğer yoksa danışman hocanızın yanına gidiyorsunuz orda bir belge ile belgelendiriyorsunuz...